Jorge Jesus: İlk dört play-off oynasın

- Güncelleme:
Jorge Jesus: İlk dört play-off oynasın

Spor Haberleri

Portekiz basınından A Bola’ya konuşan Jesus deprem felaketine değinip “Hatay ve G.Antep ile karşılaşacak rakiplere puan eklenmesin. Lig sonunda ilk dört takım şampiyonluk için play-off oynasın” dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Türkiye’de yaşanan depremle felaketiyle ilgili duygularını dile getirirken, Süper Lig’le ilgili de formül sundu. Portekiz basınından A Bola’ya konuşan Jesus, Türkiye’de yaklaşık 50 bin kişinin ölümüne sebep olan depremin herkesin hayatını derinden etkilediğini söyledi. Oyuncularını kaybeden Gaziantep ve Hatayspor’un ligden çekildiğini hatırlatan Portekizli teknik adam “Futbol yaşanan trajediden daha önemli değil ama puan tablosu da bozuldu. Lig durmadan önceki puan durumu aynen korunmalıydı” diye konuştu. 

UYGULANIR MI, BİLMEM

“Alternatif ne olabilir” sorusuna Jorge Jesus “Puanlar sahada kazanıldığı için iki takım çekilene kadar yürürlükte olan klasman devam etmeli ve bundan sonra Gaziantep ve Hatayspor ile karşılaşacak rakipler bu maçlara puan eklememeli. Daha sonra, en iyi dört takım, şampiyonu belirlemek için bir play-off oynasın. Bu formülün herhangi bir uygulanabilirliği olup olmadığını bilmiyorum ama böyle bir şey olabilir” ifadelerini kullandı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin “Ligden çekilen takımlarla oynanan maçlar yok sayılsın” sözlerinden sonra Jesus’un play-off teklifi çok konuşulacağa benziyor. 

PRES VE HIZLI OYUN

Fenerbahçe’de gözler Sevilla maçına çevrildi. Bu sezon La Liga’da kötü günler geçiren ve son maçında 6 gol yiyen Sevilla ile ilgili analizlerini tamamlayan teknik direktör Jorge Jesus, maçın şifresini ‘Pres ve hızlı oyun’ olarak belirledi. Sevilla’nın geriden paslaşarak oyun kurduğunu belirten Jesus “Yapacağımız baskıyla rakibi hataya zorlayacağız. Hızlı ataklarla da oyunu rakip kaleye yıkacağız. Rakibin ligdeki durumu yanıltmasın. Sevilla bu karşılaşmayı çıkış maçı olarak görecektir. Gevşeklik istemiyorum” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...