Jorge Jesus derbinin faturasını kesti! Kritik hata sonrası yolcu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Jorge Jesus derbinin faturasını kesti! Kritik hata sonrası yolcu

SPOR Haberleri

Galatasaray yenilgisinin ardından Fenerbahçe, Serdar Dursun'un biletini kesti. Sarı-lacivertliler, Antalyaspor'a sağ bek Bünyamin balcı için para+ takas teklifinde bulundu. Fenerbahçe'nin takasta Serdar Dursun'u kullanacağı belirtildi.

Fenerbahçe'nin kendi sahasında 3-0 ezeli rakibi Galatasaray'a yenilmesinin ardından Jorge Jesus operasyona başladı. Süper Lig ekibi Antalyaspor'da forma giyen sağ bek oyuncu Bünyamin Balcı için harekete geçen Fenerbahçe, görüşmelere start verdi. Sarı-lacivertli takım, 22 yaşındaki oyuncuyu para + futbolcu takası ile transfer etmek istiyor.

SERDAR DURSUN YOLCU

Takasta kullanılacak ismin ise bu sezon gözden düşen Serdar Dursun olduğu öğrenildi.

Derbideki hatasıyla da gözden düşen oyuncu ile yollar ayrılacak. Serdar Dursun, Galatasaray'ın 3. golünde hatalı geri pas yapmış ve Icardi bu hatayı affetmemişti.

PİYASA DEĞERİ 4 MİLYON EURO

Futbola Antalyaspor altyapısında başlayan ve 2019 yılında A takıma yükselen Bünyamin Balcı'nın kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

Güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olan ve Türkiye U21 formasını da 12 kez giyen sağ bek oyuncu, bu sezon forma giydiği 17 maçta 1.320 dakika sahada kaldı ve 2 asist kaydetti.

(Haber7)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...