JOR'dan Beşiktaş açıklaması

Düzenleyen:
JOR'dan Beşiktaş açıklaması

SPOR Haberleri

Rizespor'a karşı alınan galibiyet sonrası açıklamalarda bulunan Hollandalı çalıştırıcı, "Beşiktaş'ı yenmek istiyoruz. O zamanki şartlara bakacağız, belki 1 puan bile önemli olabilir" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Çaykur Rizespor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

"TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM"

İyi oynadıklarını belirten Jan Olde Riekerink, "Önemli pozitif noktalar vardı. Taraftar harikaydı. Takımım inanılmaz hırsılı başladı. Takımla taraftarın uyumu harikaydı. İyi oynadık, ilk gol mükemmeldi. Takımımla gurur duyuyorum. Biraz daha fazla gol atabilirdik ama Rize'yi de tebrik etmek gerek. Defansif olarak iyiydiler" dedi.

"4 MAÇTA 10 PUAN"

"Beşiktaş derbisi öncesinde mutlu olduğunu belirten Riekerink, "Şimdi Beşiktaş derbisi var. Beşiktaş derbisi öncesinde bu galibiyetle çok mutlu oldum. Yeni ve kurulum aşamasında bir takımız. Bu tip galibiyetlere çok önemli. Baktığınızda 4 maçta 10 puan alan Galatasaray var. Haftaya önemli bir Beşiktaş maçına çıkacağız" sözlerini kullandı.

"DERBİDE BELKİ DE 1 PUAN ÖNEMLİ OLACAK"

Derbiyle ilgili açıklamalarına devam eden Riekerink, "Lige iyi başlayan Galatasaray var. 10 puan aldık. Derbiler özel maçlar. Deplasmana gidiyoruz, sonra Fenerbahçe'ye de deplasmana gideceğiz. Bunlar özel maçlar camia için önemli. Tabii ki kazanmak istiyoruz.O zamanki şartlara bakacağız belki o zaman 1 puan da önemli olacak. Takıma geçen hafta 'Şampiyon olmak istiyorsanız sadece derbilere değil tüm maçlara odaklanın' dedim. Derbileri kazanan şampiyon olmuyor, derbileri kazanmak özel ama derbi dışındaki maçlar da önemli" diye görüş belirtti.

Nigel de Jong'un kadroda, Luis Cavanda'nın ise 11'de olmaması hakkında açıklamalarda bulunan Hollandalı çalıştırıcı, "De Jong'un sakatlığı geçti ama son antrenmanda kendisiyle konuştuk. Yüzde 100 olarak hazır hissetmediğini söyledi. Cavanda'yı tebrik etmek istiyorum. Sakatlıktan çıktı, tam bir takım oyuncusu. Bunun yanı sıra Sabri'yi göz ardı edemeyiz. Böyle bir değişikliğe gerek yoktu" yorumunu yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...