Jones, Bilic'i pişman etti

Jones, Bilic'i pişman etti

SPOR Haberleri

Dünya Kupası'nın en iyi 11'ine seçilen tecrübeli oyuncu, Teknik Direktör Bilic'i pişman etti

Beşiktaş'ta Jermain Jones şaşkınlığı yaşanıyor. Geçen sezonun devre arasında Schalke 04'ten kiralanan Amerikalı isim, Dünya Kupası'nda oynadığı futbolla parmak ısırttı. Dünya Kupası'nda en iyi 11'ine seçilen Jones, Beşiktaş'a geldikten sonra yaşadığı sakatlık yüzünden takıma geç katılmıştı. Teknik Direktör Slaven Bilic'in de ilk tercih ettiği futbolcular arasında olmayan Amerikalı futbolcunun milli takımdaki performansı Bilic'i pişman etti. Stoper sıkışıklığında Jones'u defansta da değerlendiren Hırvat teknik adam, tecrübeli oyuncunun iyi bir profesyonel olduğunu belirterek, "Oldukça başarılı oynuyor. Onunla ilgili bir opsiyonumuz hâlâ olabilir" diyerek Amerikalı futbolcunun geri dönüşüne yeşil ışık yaktı.
İstanbul'a dönmem
Fakat Jones ülkesinde yaptığı bir röportajda "Beşiktaş'ta oynamaya devam etmek isterdim ama kimse benimle temas kurmadı. Artık İstanbul'a dönmem söz konusu olmaz" şeklinde konuşmuştu. Henüz bir transfer görüşmesini neticelendiremeyen siyah-beyazlıların, Amerika futbol ligi MLS takımlarının da takibinde olan Jermain Jones'la tekrar temasa geçmeyi düşündüğü, özellikle Önder Özen'in maliyeti düşük olan tecrübeli futbolcuyu istediği öğrenildi. nbsp;
gt; Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...