Joachim Löw, 'Real hata yaptı, Mesut'un yeri dolmaz'

Joachim Löw, 'Real hata yaptı, Mesut'un yeri dolmaz'

SPOR Haberleri

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Mesut Özil'i Arsenal'e yollayan Real Madrid'in Alman yıldızın yerini dolduramayacağını savundu.

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Mesut Özil 'i Arsenal 'e yollayan Real Madrid 'in Alman yıldızın yerini dolduramayacağını savundu. Yaklaşık 50 milyon avro karşılığında Arsenal'in yolunu tutan Mesut'un transferini değerlendiren Löw, "Real Madrid'in en iyi oyuncularından birini takımdan göndermesi bence anlaşılmaz bir durum. Mesut son derece kaliteli ve geçen sezon da inanılmaz bir seviyeye ulaşmış bir oyuncu." diyerek Real Madrid'in çok büyük bir hata yaptığını iddia etti.
Löw, açıklamalarının devamında "Mesut, teknik direktörünün güvenine ihtiyaç duyan bir isim. Madrid'den transfer olacağını duyduğuma dayanarak İspanya'da Mesut'a %100 güvenilmediğini söyleyebilirim. Arsenal ise Mesut'u almak için çok uğraştı ve güven açısından bunun iyi olacağını düşünüyorum." diyerek Mesut'un Arsenal'de de başarılı olacağını savundu.
Son olarak transferin milli takıma olası etkisine değinen Löw, "Mesut'un Arsenal'e gidişi milli takım açısından da çok iyi olacak çünkü teknik kapasitesi son derece üst düzey bir takımda top koşturacak. Mesut açısından da iyi bir durum." dedi. Mesut, Real Madrid'e 2010'da Werder Bremen'den transfer olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...