Jesus'un açıklamaları tansiyonu yükseltti: Nabız yüksek atıyor!

Düzenleyen:
Jesus'un açıklamaları tansiyonu yükseltti: Nabız yüksek atıyor!

SPOR Haberleri

Başkan Ali Koç’un Portekiz’deki hoca zirvesinin ardından gelen "Henüz anlaşma yok" ifadesi taraftarın canını sıktı. Sarı lacivertliler hoca konusunun bir an önce bitmesini istiyor.

Emin ULUÇ

Farklı Rize galibiyetinin hemen ardından soluğu Portekiz’de alan Başkan Ali Koç’un tecrübeli teknik adam Jorge Jesus’la verdiği poz medyaya düşünce, sarı lacivertli camiada “Bu iş tamam” fikri oluştu. Ancak aynı gün akşam saatlerinde sarı lacivertli kulüpten yapılan “Anlaşma sağlandı yaklaşımı kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır” açıklaması huzur kaçırdı. Koç döneminde teknik direktörden yana yüzü gülmeyen camia bir defa daha endişeye kapılırken, yönetimin sıkıntısı ise oluşan algı sebebiyle Jesus’un fiyat ve şartlarda artışa gidebileceği yönünde.

ALTERNATİF ARANIYOR

Avrupa’da kalmak istediği bilinen Jorge Jesus bu sevda uğruna Arap ekiplerinden en-Nassr’ın 10 milyon avroluk teklifini geri çevirmişti. Ancak Fenerbahçe’ye de 7 milyon avrodan az bir rakama imza atmayacağını belirtti. Tarihî başarılara imza attığı Brezilya ekibi Flamengo’yu da peşinden koşturan Jesus, Güney Amerika seyahatinde eski kulübünü de ziyaret edecek. 10 gün Brezilya’da kalacak Portekizlinin buradaki görüşmelere göre Fenerbahçe’ye bir cevap vermesi beklenirken, Başkan Ali Koç’un alternatif isimlerle temasa geçtiği öne sürüldü. 

Jesus'un açıklamaları tansiyonu yükseltti: Nabız yüksek atıyor!

TEKLİFLERİ İNCELİYORUM

Fenerbahçe’nin uzun süredir peşinde olduğu Jorge Jesus’tan süreçle ilgili açıklama geldi. 67 yaşındaki Portekizli çalıştırıcı “Fenerbahçe ile görüştüm ama henüz anlaşma yok. Gelen teklifleri inceliyorum, hâlen düşünmek için zamanım var” dedi.

16 KUPASI VAR

67 yaşındaki Jorge Jesus, kariyerinde 14 kulüp çalıştırırken 834 maçta 516 galibiyet alarak 2,04 puan ortalaması yakaladı. Toplam 16 kupa kaldıran Portekizli teknik adam en önemli başarısını Flamengo ile yaşadı. Brezilya ekibi, 67 yaşındaki teknik adamın yönetiminde Brezilya Ligi Şampiyonluğu, Brezilya Süper Kupası, Guanabara Kupası ve Recopa Sudamericana'yı kazandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...