Jesus'la her hafta değişti, Kartal sabitledi! Kanarya 11'i buldu

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Jesus'la her hafta değişti, Kartal sabitledi! Kanarya 11'i buldu

Spor Haberleri  / HABER MERKEZİ

Fenerbahçe’nin geçen sezon ne sistemi ne kadrosu belliydi. İsmail Hoca 9 maçta iskeleti netleştirdi. Ligde yerli rotasyonu yapacak İsmail Kartal, mecburi hâller dışında değişiklik düşünmüyor.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Bir defa daha sil baştan kadro yapan Fenerbahçe, İsmail Kartal’la kısa sürede takım kurgusunu oturttu. Jorge Jesus’un oyuncular dâhil herkesi yoran rotasyonu Kartal’la son buldu.

Sadece 9 maçta iskelet kadroyu belirleyen Kartal, ligde yerli mecburiyeti sebebiyle yapacağı rotasyon dışında, sakatlık ve ceza olmadığı takdirde değişiklik düşünmüyor. İdeal 11 için 9 oyuncuyu netleştiren Kartal’ın şablonu 6 numara ile kesinlik kazanacak.

Yeri garanti olanlar kalede Livakovic, savunmada Osayi, Djiku, Becao, Ferdi, ortada Fred, Szymanski, Tadic ve en uçta Dzeko. İsmail’in durumu ise 6 numaraya bağlı. Sağ kanat için ise İrfan Can ile Cengiz arasında rekabet var.

HERKESE İHTİYAÇ VAR

Beklenen 6 numara gelirse İsmail’i yedeğe çekecek olan Kartal, lig maçlarında yerli sayısını tutturmak için stoperde Serdar Aziz ile Samet Akaydın arasında tercih yapacak.

Çok sayıda oyuncunun yeni olduğu Fenerbahçe’de takım olgusunun oturması, uyum sorununun aşılması için aynı isimlerin birlikte oynaması gerektiğini belirten İsmail Hoca, tüm oyuncularından da her an göreve hazır olmalarını istiyor.

Tecrübeli çalıştırıcı, “Hiçbir şekilde hız kesemeyiz. Mazeret üretemeyiz. Hepiniz kendinizi hazır tutmak zorunda. Şampiyonluk yolunda hepinize ihtiyacımız var” sözleriyle rekabeti körüklüyor.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...