Jesus forvet istedi! Fenerbahçe'den Navarro yoklaması

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Jesus forvet istedi! Fenerbahçe'den Navarro yoklaması

SPOR Haberleri

Fenerbahçe yönetimi, Gil Vicente forması giyen İspanyol forvet için fiyat sordu. 5 milyon dendi, pazarlıklar sürüyor...

Kanarya’da Jesus’un adı Brezilya ile anılsa da o işinin başında olduğunu gösterdi ve transfer çalışmaları onun raporu doğrultusunda devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Başkan Ali Koç ile görüşen Portekizli teknik adam Joao Pedro’nun sakatlanması üzerine yeni forvet istedi. Bu doğrultuda da Gil Vicente forması giyen İspanyol forvet Fran Navarro için görüşmelere başlandı. Kulübü, 24 yaşındaki oyuncu için 5 milyon avro bonservis ücreti istedi, pazarlıklar sürüyor.  

SAMET OCAKTA

Bu arada devre arası için önemli bir isimle söz kesildi. Yönetim, Adana Demirspor’un millî stoperi Samet Akaydın’da mutlu sona yakın. 28 yaşındaki savunma oyuncusu için Adana Demirspor Başkan Vekili Metin Korkmaz ile bir görüşme yapıldı ve taraflar prensipte el sıkıştı. Oyuncu ile de anlaşmanın sağlandığı ve transferin 12 Ocak’ta açıklanacağı ifade edildi. Arda Güler’in yüzde 20’lik hakkı için de G.Birliği ile anlaşma sağlanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...