Jestiyle gönülleri fethetti: Zehra Güneş'ten anlamlı ziyaret

Düzenleyen:
Jestiyle gönülleri fethetti: Zehra Güneş'ten anlamlı ziyaret

SPOR Haberleri

Milli voleybolcu Zehra Güneş, DMD (Duchenne Musküler Distrofi) kas hastalığına yakalanan hayranı Ömür Erdem ile bir araya geldi. Erdem'in isteğini kabul eden ve evine ziyarette bulunan genç voleybolcu, imzalı formalarından hediye ederek büyük jest yaptı.

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın başarılı ismi Zehra Güneş, sporcu kimliği dışında özel hayatıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Şu anda FIVB Milletler Ligi'nde milli takım forması ile başarılı bir performans sergileyen Zehra, hayranına yaptığı jest ile gönülleri fethetti.

Milli voleybolcu, DMD (Duchenne Musküler Distrofi) kas hastalığına yakalanan Ömür Erdem'i ziyaret etti. Milli yıldızı destekleyen ve onunla tanışmak isteyen Ömer Erdem'in isteğini kabul eden ve evine ziyarette bulunan genç voleybolcu, imzalı formalarından da hediye etti.

ZEHRA GÜNEŞ'İN JESTİNİ FEDERASYON DUYURDU

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, en büyük hayalinin A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı oyuncusu Zehra Güneş ile bir araya gelmek olduğunu açıklayan Ömür'e, milli oyuncu sürpriz yaptı.

Zehra Güneş, FIVB Milletler Ligi'nde Bulgaristan ile oynanacak karşılaşma öncesinde Ömür'ü evinde ziyaret etti. Ömür, milli voleybolcuyla bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk yaşadı. Zehra Güneş, uzun süre sohbet ettiği Ömür'e imzalı milli takım formasını hediye etti.

ZEHRA GÜNEŞ MVP OLDU

Bu sezon VakıfBank kadın voleybol takımı ile tüm kupaları toplayan Zehra Güneş, voleybolun Şampiyonlar Ligi olan Kupa Voley'in MVP'si (en iyi oyuncu) seçilmeyi de başarmıştı.

MİLLETLER LİGİ'NDE BAŞARILI PERFORMANS

Zehra Güneş, Milletler Ligi'nde İtalya ile oynanan karşılaşmada 10 sayı ve 4 blok, Çin karşılaşmasında 12 sayı, Bulgaristan'ı 3-1 mağlup ettiğimiz son maçta ise 9 sayı 1 ace üretti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...