Jens Stryger Larsen bugün imzaya geliyor... Trabzonspor'da imzalar peş peşe

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Jens Stryger Larsen bugün imzaya geliyor... Trabzonspor'da imzalar peş peşe

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Transferde geç kalmakla eleştirilen Trabzonspor, ilk imzayı Danimarkalı sağ bek Jens Stryger Larsen'e attırdı. 31 yaşındaki futbolcu bugün İstanbul'da olacak. Bordo-Mavililer tecrübeli futbolcuyla son pürüzleri de hallettikten sonra iş resmiyete dökülecek. Trabzonspor'un bir diğer flaş hamlesi ise Doğucan Haspolat, Eren Elmalı ve Denswil... Şampiyon 4 transferi de KAP'a bildirdi.

Kasımpaşa'nın genç ismiyle anlaşma sağlandı. İşte detaylar...Bruno Peres ve Serkan Asan'ın uzun süreli sakatlığı nedeniyle ilk transferini sağ beke yapma kararı alan Trabzonspor, Danimarka Milli Takımı'nın sağ bekini transfer etti.

Son 5 sezondur formasını giydiği Udinese ile sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan 31 yaşın Jens Stryger Larsen bugün İstanbul'da olacak.Danimarkalı futbolcunun TSİ 15.00 civarı İstanbul'da olması bekleniyor.

Jens Stryger Larsen ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak.Kasımpaşa'nın Hollanda doğumlu ön liberosu Doğucan Haspolat için İstanbul ekibiyle ön protokol imzalandı.

Jens Stryger Larsen bugün imzaya geliyor... Trabzonspor'da imzalar peş peşe

DOĞUCAN'IN UÇAK BİLETLERİ ALINDI

2019-20 sezonunun devre arasında Exelcior takımından 300 bin euroya transfer edilen Doğucan'ın 1.5 milyon euroya satılması bekleniyor. Doğucan'ın Kasımpaşa'yla 1 sezon daha sözleşmesi bulunuyor.Geçen sezon Süper Lig'de 31 maça çıkan 22 yaşındaki futbolcu Abdullah Avcı'nın orta saha kurgusu için önem taşıyor.

Şu an Hollanda'da tatilini sürdüren başarılı futbolcunun uçak biletleri alındı, yarın Trabzon'a gelerek yönetimle masaya oturacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...