Jayden Oosterwolde %99 Fenerbahçeli! Parma'nın bonservis inadı kırıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Jayden Oosterwolde %99 Fenerbahçeli! Parma'nın bonservis inadı kırıldı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe yeni sol bekini İtalya'da buldu. Parma'nın 21 yaşındaki Hollandalı futbolcusu Jayden Oosterwolde transferinde sona gelindi. Sarı-Lacivertliler, Oosterwolde ile kesin anlaşma sağladı. Parma ile pazarlıkların devam ettiği, transferin kısa süre içinde biteceği öğrenildi.

Fenerbahçe, Parma’nın genç oyuncusu Jayden Oosterwolde transferinde sona yaklaştı. 21 yaşındaki futbolcuyla el sıkışan sarı-lacivertliler, İtalyan ekibiyle pazarlıklarını sürdürüyor.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1618144512899010563

PARMA İLE BONSERVİS PAZARLIĞI

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Parma’nın sol bek oyuncusu Jayden Oosterwolde ile büyük ölçüde anlaştı. Oyuncunun, sarı-lacivertli kulübün teklifini kabul ettiği öğrenildi.

Fenerbahçe, İtalyan temsilcisiyle de pazarlıklarda son aşamaya geldi. İki kulüp, Hollandalı oyuncunun transferi konusunda görüşmelerini sürdürüyor.

8.5 MİLYON EURO

Güncel piyasa değeri 2 milyon euro olan futbolcu için kapıyı 15 milyon eurodan açan Parma, Fenerbahçe'nin 8.5 milyon euroluk son teklifini görüşüyor. Yağız Sabuncuoğlu'na göre taraflar bu rakama el sıkışacak.

Oosterwolde'nin imzayı atmasının ardında Alioski'yle yollar ayrılacak.

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1618145495708479491

Jayden Oosterwolde %99 Fenerbahçeli! Parma'nın bonservis inadı kırıldı

Yaz transfer döneminde Hollanda Eredivisie takımı Twente’den 3 milyon Euro’ya bonservisi alınan Oosterwolde, bu sezon 18 lig maçında forma giydi. 1.89 boyundaki Jayden Oosterwolde, Parma forması ile 19 maça çıktı, 1 gol kaydetti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...