Jason Denayer Shabab Al Ahli kulübüyle anlaştı... Galatasaray'da yabancı sınırına takılmıştı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Jason Denayer Shabab Al Ahli kulübüyle anlaştı... Galatasaray'da yabancı sınırına takılmıştı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Belçikalı savunma oyuncusu Jason Denayer, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Shabab Al Ahli kulübüne transfer oldu. Bir süredir menajeriyle beraber Dubai'de bulunan 27 yaşındaki futbolcu 3 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe ise Filip Novak'ın ayrılığını resmen açıkladı...

Jason Denaer, Dubai'de... Fransa'nın Olympique Lyon takımında geçen 4 sezonun ardından bu yaz serbest kalan ve transfer görüşmeleri için İstanbul'a gelen Belçikalı savunma oyuncusu Galatasaray'la anlaşamamıştı.

Marcao'daki belirsizlik, Denayer'in istediği yüksek yıllık ücret, Süper Lig'deki yabancı sınırı ve Galatasaray yönetimindeki dönemsel boşluk nedenleriyle transfer gerçekleşmemişti. 27 yaşındaki futbolcu, Avrupa'da transfer sezonu kapandıktan sonra yeni takımını Birleşik Arap Emirlikleri'nin Shabab Al Ahli takımı oldu.

FİLİP NOVAK DA DUBADİ DE

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Çek sol bek Filip Novak da kariyerine Dubai'de devam edecek. Dün menajeriyle birlikte Dubai'ye uçan tecrübeli futbolcu Al Jazira takımına imza attı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Profesyonel Futbol A Takımı oyuncumuz Filip Novak ile anlaşmaya vararak karşılıklı olarak yollarını ayırmıştır. Filip Novak’a bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz" denildi. 

Jason Denayer Shabab Al Ahli kulübüyle anlaştı... Galatasaray'da yabancı sınırına takılmıştı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...