İzmir Alsancak Stadı kapatıldı

İzmir Alsancak Stadı kapatıldı

SPOR Haberleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı, İzmir'deki Alsancak Stadı'nın boşaltılmasına karar verdi. Sebep; çökme tehlikesinin bulunması.

16 bin kişi kapasiteli statta, 6 Ağustos'ta depreme dayanıklılık testi yapılmıştı. nbsp;Statla ilgili rapor tamamlandı. nbsp;Raporda, 1910 yılında yapılan ve son şeklinin 1971'de verildiği tesisin, tribünlerle idari binasının yıkılma tehlikesinin bulunduğu belirtildi. nbsp;Müsabakaya uygun değildir denilerek, boşaltılması istendi.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı rapor üzerine, tesisin bir an önce boşaltılmasına karar verdi. nbsp;Sezonun başlamasına günler kala alınan karar, Alsancak Stadı'nı son 6 sezondur kiralayan, Altay kulübünde büyük şaşkınlık yaşattı. nbsp;


Durumun İzmir külüplerinin başarısını etkileyeceği belirtildi. nbsp;Stadın kapatılması, nbsp;tesisin alışveriş merkezine dönüştürüleceği söylentilerine de yol açtı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...