İzlanda kalecisi Halldorsson sakatlandı!

İzlanda kalecisi Halldorsson sakatlandı!

SPOR Haberleri

Türkiye forvetlerinin ilk maçta geçemedikleri, grubun en az gol yiyen kalecisi olan İzlandalı Halldorsson, sabah idmanında sakatlandı.

İzlanda Milli Takımı, Türkiye'nin kaderini belirleyecek maç öncesinde can sıkıcı bir gelişmeyle sarsıldı.
 
Grubu lider tamamlama hedefiyle ay-yıldızlılar karşısına galibiyet hedefiyle çıkacaklarını belirten ülkenin milli takımı, salı günkü zorlu karşılaşma öncesinde en önemli isimlerinden bir tanesini kaybetti. 
 
Türkiye kadrosundan çıkarıldı 
 
İzlanda Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, takımın kalecisi Hannes Halldorsson'un bu sabahki idmanda sakatlandığı ve Türkiye maçı kadrosundan çıkarıldığı belirtildi. Kafileye alınmayan futbolcunun yerine bir diğer kaleci Robert Orn Oskarsson'un kadroya alındığı belirtildi. 
 
Kalesini gole kapamıştı 
 
Takımının her maçında kaledeki isim olan Halldorsson, grupta en az gol yiyen takım olan İzlanda'nın başarısındaki en büyük pay sahiplerinden bir tanesi olarak gösteriliyordu. Kuzey ülkesinde 9 maçta sadece 5 gol yiyen, tecrübeli file bekçisi 3-0 kazandıkları Türkiye maçında da kalesini gole kapamıştı.   

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...