İzlanda hezimeti ile dünyaya rezil olduk

Düzenleyen:
İzlanda hezimeti ile dünyaya rezil olduk

SPOR Haberleri

Fransız L’Equipe: “İzlanda, Türkiye’yi yok etti” İngiliz Guardain: “İzlanda yarım saatte Türkiye’yi nakavt etti” İtalyan Sky: “İzlanda bu zorlanmadan kazandı” İspanyol As: “Türkiye’nin intiharı” manşetlerini attı

Türk Milli Takımı, Eskişehir'de İzlanda'ya 3-0 yenilerek Rusya'da yapılacak Dünya Kupası'nı kaçırdı. Nüfusu 335 bin olan İzlanda'ya farklı skorla kaybeden Türkiye'nin sergilediği futbol dünya basının gündemindeydi. Fransız L'Equipe Gazetesi, "İzlanda, Türkiye'yi yok etti. Artık Dünya Kupası'na yakınlar" manşetini attı.

YILDIZLARI TANINMAZ HALDE

İngilizler'in yüksek tirajlı gazetesi The Guardian ise, "İzlanda yarım saatte Türkiye'yi nakavt etti. Türkiye'nin yıldızları tanınmaz haldeydi. İzlanda mütevazı kadrosuyla rakibini pes ettirdi" yorumunu yaptı.

YİNE KUPAYA GİDEMİYORLAR

İtalyan Sky ise, "İzlanda bu kadar kolay kazanacağını ummuyordu. Lucescu'nun öğrencilerini şoke ettiler. İzlanda iyiydi ama Türkiye beklentilerin çok altındaydı. Türkiye yine Dünya Kupası dışında" haberini yaptı.

RUSYA ARTIK RÜYALARINDA

İspanyol AS, "Arda Turan ve arkadaşları evlerinde neye uğradıklarını şaşırdılar. İzlanda resmen onları esir aldı. Türkiye'nin intiharı. Rusya'daki Dünya Kupası artık onların rüyalarında" yorumunu yaptı..

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...