'İyi arkadaş değiliz...'

'İyi arkadaş değiliz...'

SPOR Haberleri

PSG'nin yıldızı Edinson Cavani, takım arkadaşı Zlatan Ibrahimovic'le ilgili açıklamalarda bulundu.

Fransa'da şampiyonluğunu ilan eden Paris Saint-Germain'in Uruguaylı yıldızı Edinson Cavani, İsveçli takım arkadaşı Zlatan Ibrahimovic'le ilgili açıklamalarda bulundu.

Zlatan ile çok iyi arkadaşları olduklarını söyleyemeyeceğini belirten Cavani, aralarında büyük problem olduğu yönündeki haberleri de yalanladı. Cavani'nin açıklamaları şu şekilde devam ediyor;

"PSG çok çabuk büyüyen harika bir proje. Takım içi arkadaşlık da aynı şekilde. Lavezzi, ben ve Pastore çoğu zamanımızı birlikte geçiriyoruz. Ancak basın takımda problem olduğu yönünde haberler üretiyor."

"YALAN SÖYLEMEYECEĞİM..."

"Zlatan'ın kendine özgü bir karakteri var. Kendi kariyeri ve kararları... Benim de kendi seçimlerim var doğal olarak. O bana saygı duyuyor, ben de ona. Her şey sorunsuz ilerliyor ama basın kasıtlı olarak böyle haberler yapıyor. Çok iyi arkadaş olduğumuzu ve iyi anlaştığımızı söylersem yalan olur. Farklı kişiliklerimiz var. Basın da buradan sürekli haber çıkarıyor. Ama durum anlattıklarımdan ibaret."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...