Çizme karıştı! İtalyan devleri Ferdi için birbirine girdi

- Güncelleme:
Çizme karıştı! İtalyan devleri Ferdi için birbirine girdi

Spor Haberleri

Avrupa devlerinin radarında olan Ferdi, özellikle İtalyanların gözdesi. Napoli ve İnter’den sonra Milan da onun peşine düştü

M. EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Fenerbahçe, 2018’de 1,4 milyon avro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Ferdi Kadıoğlu’nu rekor bir ücretle elden çıkarabilir. Birçok mevkide görev yapabilmesi, çift yönlü oyunu, futbol zekâsı ve istikrarıyla dikkat çeken Ferdi, Jorge Jesus’la performansını daha da ileriye taşıyınca talipleri de artmaya başladı. Napoli ve İnter’ın ardından bir başka İtalyan devi Milan da scout’larını Ferdi’nin peşine taktı. 

TARİHE GEÇEBİLİR

Premier Lig, La Liga ve Hollanda’dan da talipleri olan 23 yaşındaki millî oyuncu için en istekli olan İtalyanlar. Yönetim ise masaya konacak teklifleri görmek istiyor. Piyasa değeri 12 milyon avro olarak kabul edilen Ferdi için sarı lacivertlilerin beklentisi 20 milyon avro. Asıl hedef ise 2026’ya kadar sözleşmesi olan millî yıldızın daha da parlayıp Türk futbolu için rekor bir ücretle Avrupa’ya gönderilmesi.                

VALENCIA'YA YOĞUN BAKIM

Dünya Kupası’nda yaşadığı diz sakatlığı nükseden Enner Valencia’ya, Galatasaray derbisi için yoğun tedavi uygulanıyor. Antalya deplasmanında riske edilmeyecek Ekvadorlu golcünün Galatasaray karşısında forma giyebilmesi için âdeta seferberlik ilan edilmiş durumda.

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...