İtalyan devi Fenerbahçe'li yıldızın peşini bırakmıyor!

İtalyan devi Fenerbahçe'li yıldızın peşini bırakmıyor!

SPOR Haberleri

Romalı yönetici Sabatini'nin, Fenerbahçe ile masaya oturduğu, Salih Uçan da pürüz çıkması durumunda Parmalı oyuncuyu gündemine alacağı bildirildi.

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Salih Uçan ile de ilgilenen İtalyan devi Roma'nın orta saha için transfer adaylarını ikiye indirdiği bildirildi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Çizme ekibi gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz günlerde Strootman'ın sezonu kapatan sakatlığıyla sarsılan başkent ekibinin, birçok orta saha oyuncusunu gündemine aldığı, ancak bu isimler arasında yaptığı eleme sonrasında aday sayısını ikiye çektiği belirtildi. Il Messaggero gazetesinde yer alan haberde Roma Sportif Direktör Walter Sabatini'nin, Salih Uçan için geçtiğimiz günlerde, Fenerbahçe ile el sıkışmak üzere bizzat İstanbul'a geldiği ifade edildi. Sarı-lacivertli kulüpten oyuncunun resmen istendiği dile getirilirken, Türk futbolcuda bir pürüz çıkması durumunda Parmalı Marco Parolo'nun gündeme alınacağı belirtildi. (skorer)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...