İtalya'dan Burak Yılmaz'a yeni bir teklif mi var

/ Kaynak: AA
İtalya'dan Burak Yılmaz'a yeni bir teklif mi var

SPOR Haberleri  / AA

İtalya Birinci Futbol Ligi takımlarından Lazio'nun, Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz için yeni bir teklif yaptığı iddia edildi.

İtalyan ''Corriere dello Sport''un iddiasına göre, Lazio Başkan Claudio Lotito, Yılmaz için sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal'a doğrudan yıllık 4 taksitte ödenmek üzere 10 milyon avroluk yeni bir teklif yaptı. Gazetenin internet sitesinde yer alan haberde, Galatasaray'ın, Burak için 15 milyon avro istediği ancak Türk kaynakların 13 milyona da yeşil ışık yakabileceği öne sürüldü. Galatasaray'ın kiralama teklifini reddettiği, 15 milyon avroda direttiği, bunun da nedeninin futbolcunun eski kulübü Trabzonspor'un bu satıştan yüzde 25'lik bir pay alacak olması da haberde yer aldı. Burak Yılmaz ile geçen yıl da ilgilenen Lazio'nun tekrardan golcüyü gündemine almasında, futbolcunun teknik direktörü Fatih Terim ile Kayseri'deki Süper Kupa finalinde yaşadıklarının etkili olduğu iddia edildi. Haberde, mavi-beyazlı kulübün önünde bu transferin tamamlanmasıyla ilgili ekonomik engeller olduğu dile getirilirken, yıldız oyuncunun Galatasaray'da yıllık 3 milyon avro aldığı, Lazio'nun ise sadece 2,5 milyon avro verebilecek durumda olduğu ileri sürüldü. Ülkenin ana gazetelerinden "Corriere della Sera"da da Yılmaz ile ilgili çıkan haber, "Yılmaz'ın çekimi sonsuz" ve "Lazio, onu tekrar almak istiyor" başlıklarıyla okuyuculara duyuruldu. Haberde Lazio'nun Yılmaz'a olan ilgisinin geçen seneden bu yana süregeldiği ifade edilerek, mavi-beyazlı kulübün Alman golcü Miroslav Klose'nin yanına bir partner aradığı ve Lazio Sportif Direktörü Igli Tare'nin de golcü futbolcuyu kaçırmak istemediği ifade edildi.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...