İtalya basınından çarpıcı iddia: Prandelli de bırakacak

İtalya basınından çarpıcı iddia: Prandelli de bırakacak
SPOR Haberleri

Aysal'ın kararının ardından tecrübeli çalıştırıcının görevine devam etmeyeceği belirtildi. Prandelli, idman öncesi "Başkan sayesinde buradayım" dedi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, kongrede aday olmayacağını açıklaması İtalya'da da büyük yankı buldu. Çizme basını, Aysal'ın görevini bırakmasıyla birlikte Teknik Direktör Prandelli'nin İstanbul macerasının son bulacağını okuyucularına duyurdu. Galatasaray'ın Cesare Prandelli ile imzaladığı sözleşmede herhangi bir ayrılık durumunda tazminat ödeme gibi bir yükümlülüğün bulunmaması da bu ayrılığın gerçekleşme ihtimalini arttırıyor. Dünkü idman öncesinde konuşan İtalyan çalıştırıcı, "Galatasaray denince aklıma Ünal Aysal geliyor. Ben onun sayesinde buradayım. O yüzden bu projeye bağlı kaldık. Şimdi Sivasspor maçı var. Bizim sadece kendi işimizi yapmamız gerekiyor. Dışarıdaki olaylar bizi ilgilendirmemeli. Sahada alacağımız sonuçlarla tüm duyguları değiştirebiliriz. Kazanırsak herkesi mutlu ederiz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...