İstifaya davet edilen Mancini'ye Burak ve Selçuk'tan tam destek

İstifaya davet edilen Mancini'ye Burak ve Selçuk'tan tam destek

SPOR Haberleri

Dünkü özel görüşmede iki G.Saraylı oyuncu, "Hocam bizi bırakma. Sonuna kadar yanındayız" deyince tecrübeli teknik adamın gözleri doldu

Önce Süper Lig'de Kayserispor yenilgisi sonra da Türkiye Kupası'nda Arena'da alınan Bursaspor beraberliği sonrasında taraftarının istifaya davet ettiği Galatasaray Teknik Direktör Roberto Mancini oldukça zor günler yaşıyor. Önceki günkü basın toplantısında "Küfür yemek zorunda değilim. Yarın bavulumu toplar giderim" diyerek isyanını ortaya koyan İtalyan teknik adama kaptan Selçuk İnan ve golcü Burak Yılmaz destek çıktı. Basın Sözcüsü Şükrü Ergün'ün, Florya'da sorumlu yönetici olarak atanmasının ardından iki oyuncu Roberto Mancini ile görüşmek için izin isterken, bu talep sarı-kırmızılı yönetim tarafından onaylandı.

Gözleri doldu, duygusallaştı

Dün İtalyan çalıştırıcı ile bir araya gelen Burak ve Selçuk, "Hocam bizi bırakma. Sonuna kadar senin yanındayız. Bu iş bu noktaya geldiyse düzeltecek olan da bizleriz" dediler. Sarı-kırmızılı iki futbolcu, "Hem teknik direktör hem de insan olarak seni seviyoruz. Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek kalan 8 haftada iyi sonuçlar alacağız. Torku Konyaspor karşılaşmasıyla da buna başlayacağız" ifadeleri sonrası Roberto Mancini'nin gözleri doldu ve duygusal anlar yaşadı. Yönetici Şükrü Ergün de Burak, Sabri nbsp;ve Selçuk İnan ile konuşarak takımın problemlerini dinledi. Ergün, Torku Konyaspor karşılaşmasına kadar tüm oyuncuları dinleyecek ve onların sıkıntılarını masaya yatıracak.
BAHADIR ÇOKİŞLER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...