İstifa yok müjde var

Düzenleyen:
İstifa yok müjde var

SPOR Haberleri

Başkan Dursun Özbek istifa çağrılarına karşılık olarak bugün Sofiane Feghouli transferini duyurarak tansiyonu düşürmeyi hedefliyor

Östersunds faciasının ardından sancılı bir dönem geçiren Galatasaray yönetimi bugün kritik bir toplantı gerçekleştirecek. Sarı-kırmızılı camiada gözler bu toplantıya çevrildi. Birçok kesim Dursun Özbek ve yönetiminin radikal kararlar almasını bekliyor ancak herhangi bir istifa ya da ayrılık söz konusu değil. Galatasaray’daki son durum şöyle:
Tudor’la devam
Yönetimdeki isimlerin hepsi Östersunds maçının ardından “Igor Tudor’u gönderelim” dedi. Başkan ise bekledi. Özbek son karar olarak “Tudor’la devam” dedi. Özbek, Hırvat teknik adama son bir şans verecek. Tudor’un tekrardan yurt dışı kampı isteğini de onaylayan Özbek, şimdilik hocanın arkasında.
Cevap verilmeyecek
Eski başkanlardan Duygun Yarsuvat dahil olmak üzere camiadaki birçok önemli isim yönetimi topa tutuyor. Adaylığını açıklayan Adnan Öztürk, yönetimi istifaya davet ediyor. Özbek kurmaylarına “Muhaliflerle tartışmaya girilmeyecek” talimatı verdi.
Transfer şov yapılacak
Başkan Özbek, ilk 4 transferin ardından ikinci transfer dalgasını gerçekleştirerek taraftarla buzları eritmeyi hedefliyor. Bizzat kendisinin de rol aldığı Sofiane Feghouli transferiyle şov yapmayı düşünüyor. G.Saray yönetimi, bugünkü toplantının ardından akşam saatlerinde Cezayirli kanat oyuncusunun KAP bildirimini yapacak. Birkaç gün sonra da Fernando transferinin açıklanması planlanıyor.

Hâlâ hazır değiller
G.Saray’ın iki flaş transferi Bafetimbi Gomis ve Younès Belhanda henüz Igor Tudor’un istediği seviyeye gelemedi. Genç çalıştırıcı bu isimlere özel program hazırlarken en kısa sürede tempo kazanmalarını istedi. Gomis hazır olma tarihi olarak 13 Ağustos’u göstermişti.
Mariano göz dolduruyor
Galatasaray’ın Sevilla’dan kadrosuna kattığı Mariano Ferreira, teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Yıllardır süren sağ bek problemine çare olması beklenen 31 yaşındaki futbolcu, fiziksel olarak üst seviyede görüntü çizerken, takıma da kısa sürede adapte oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...