İstifa sürprizi! Cibara 'Yokum' dedi, Aysal kabul etmedi

İstifa sürprizi! Cibara 'Yokum' dedi, Aysal kabul etmedi

SPOR Haberleri

Mehmet Cibara, görevini bırakma nedenini "Londra dönüşü kulüpten çıkan haberlerin yalanlanmasını istedim. Buna cevap verilmeyince gereğini yaptım" dedi.

Kayserispor mağlubiyeti ile ligde üçüncü sıraya gerileyen Galatasaray sürpriz istifayla sarsıldı. Dünkü yönetim toplantısına katılmayan yönetici Mehmet Cibara, "Benim üzerimden kulüp yıpratılıyor. Buna izin veremem" mesajıyla istifa dilekçesini yolladı. Sarı-kırmızılıların başkanı Ünal Aysal ise bu istifayı kabul etmedi. Mehmet Cibara, "Londra'da yaşanan olaylardan rahatsız oldum. Kimseye de küfür etmedim hatta tam aksine hakarete uğrayan bendim ama sustum. 2 gün boyunca basında çok şey yazıldı. Kulüpten bunların yalanlanmasını istedim ama bu isteğime yanıt verilmeyince görevimi bıraktım" dedi. Cibara, "Futbolla ilgili bir göreve talip olmadım. Başkanın görev vermesi üzerine ve Çarşamba (yarın) açıklanmak üzere Şükrü Ergün ile beraber bu pozisyon başkan tarafından bize teklif edildi. Bu görev bana tebliğ edilmeden, istifamı vermek istedim" diye konuştu. G.Saray, dün resmi sitesinden bildiri yayınlayarak, "Cibara'nın istifası kabul edilmeyerek, işleme konulmamıştır" ifadesi kullanıldı.
Koyunlara nbsp;pabuç bırakmayın
Bu arada Aysal dün kurmaylarıyla Florya'ya gitti ve yönetim kurulu toplantısı düzenledi. Antrenman öncesinde takımın soyunma odasına giderek futbolcularla konuşan Başkan Ünal Aysal, sarı-kırmızılılara Florya'ya hesap sormaya gelmediğini belirterek, "Sizlerin performansını değerlendirmek için değil, 25 milyon taraftarın size olan güvenini iletmeye geldim. Son zamanlarda bana, hocamıza ve size yönelik eleştirilerin hedefi Galatasaray'ın içini karıştırmaktır. Büyük camialar büyüklüklerini asil zor günlerinde gösterir. Hepimiz aynı gemideyiz zor günleri birlikte aşacağız. Maç kaybedebilirsiniz ama cesaretinizi asla kaybetmeyin. Ben burada Aslanlar görüyorum. Koyunlara pabuç bırakmayın" diyerek moral aşıladı. Başkan Ünal Aysal, daha sonra takımın Bursaspor hazırlığını kurmaylarıyla birlikte izledi. nbsp; gt; Bahadır ÇOKİŞLER

Uçakta Nas ile gerginlik yaşamıştı
Londra'da oynanan ve G.Saray'ın, Chelsea'ye 2-0 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'ne veda ettiği maçın dönüş yolunda gergin anlar yaşanmıştı. Uçakta, Başkan Yardımcısı Adnan Nas mağlubiyet nedeniyle futbolculara tepki göstermiş ve "Niye business uçuyorlar ve o koltuklarda oturuyorlar? Bunu hak etmiyorlar" demişti. Nas'ın bu çıkışına ise yönetici Mehmet Cibara tepki göstermiş ve "Sen nasıl konuşuyorsun? Oyuncuları hedef gösterme. Şampiyonluklarımızı onlara borçluyuz" demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...