İşte Yunus Yıldırım'ın yardımcılarına verdiği o talimat

İşte Yunus Yıldırım'ın yardımcılarına verdiği o talimat

SPOR Haberleri

Hakem Yunus Yıldırım'ın maç önü toplantılarında yardımcılarına penaltı kararlarını kendisine bırakmalarını söylediği öğrenildi.

Gergin geçen Sivasspor-Fenerbahçe maçının hakemi Yunus Yıldırım'ın zorlu maç öncesinde de yardımcılarına penaltı talimatı verdiği ortaya çıktı. Yunus Yıldırım maç öncesi toplantısında yardımcılarına penaltı kararlarını kesin olarak kendisine bırakmalarını istedi. Maça damgasını vuran penaltı pozisyonunda kale arkası hakeminin etkisiz kalmasının nedeninin Yıldırım'ın "Penaltı pozisyonlarını bana bırakın, siz karışmayın" ifadelerinin olduğu öne sürüldü. (ŞAMPİY10)

Hakeme mercek
Mustafa Çulcu (MHK Eski Başkanı)
MHK'nın altın çocuğu Yunus bu!
Sivassporlu Kadir'in elle oynaması çok net bir penaltı. 5.hakem Murat Türker ve FIFA kokartlı yardımcı Volkan Narinç de yardımcı olmalıydı. Bu kadar yılın Yunus Yıldırım tecrübesindeki bir hakeme aslında yardıma da gerek yok. Bu penaltı atlanmaz.
Egemen'in yaptığı faul değil. Oyuncu kendisini bıraktı. Faulu çaldın. Eyvallah. Elinde kartla futbolcunun üzerine neden koşarak gidiyorsun? Sakin ol. Futbolcu zaten tahrik olmuş. Egemen ve hakemin göğüs göğüse geldikleri görüntü çok çirkin. Bu durumda kırmızı kart doğru mu? Doğru! Burada hakemin yanlış tesbitleri ve yanlış davranışı futbolcunun ihracına sebep oldu.
Caner'e çıkan sarı kart doğru. Ziya'ya çok sert ve kontrolsüz girdi. MHK'nın altın çocuğu Yunus Yıldırım işte bu. 74'te Meireles'in tekmesi kırmızının babası. Görmese tamam diyeceğim. Sarı verdin, demek gördün. Gördüysen kart kırmızı olur. nbsp;Notum 7,1 olur. MHK bu atamayla zaten en büyük hatayı yapmıştır.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...