İşte yıllık 58 milyon teklif eden kulüp

Düzenleyen:
İşte yıllık 58 milyon teklif eden kulüp

SPOR Haberleri

Barcelona forması giyen Arda Turan'a yıllık 58 milyon TL, kulübüne ise 50 milyon Euro (170 milyon TL) teklif eden kulübün Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou Evergrande olduğu ortaya çıktı.

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Arda Turan, yaz transfer döneminde Çin'den kendisine gelen teklifle ilgili konuştu. Sinan Engin'in açıkladığı haberle ilgili çok fazla konuşmak istemeyen Arda Turan, bonservisi için 50 kendisi için de 17 milyon Euro (yaklaşık 58 milyon TL) verildiği iddialarını doğruladı.

TEKLİF EVERGRANDE'DEN GELDİ

Arda Turan'ın hangi Çin kulübünden transfer teklifi aldığı açıklanmazken bu kulübün Luis Felipe Scolari'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Guangzhou Evergrande olduğu öğrenildi. Çin kulübünün sezon başında Arda Turan için Barcelona ile ciddi görüşmeler gerçekleştirdiği ancak hem kulüpten hem de oyuncudan ret cevabı aldığı ifade edildi.

YATIRIM OLARAK GÖRDÜLER

Brezilyalı teknik adamın özellikle istediği futbolcuların başında gelen Arda Turan'ın Barcelona Kulübü tarafından ciddi bir yatırım olarak görülmesi yıldız futbolcunun transferinin gerçekleşmesine engel oldu.

Katalan kulübüyle 33 yaşına kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun sözleşmesinin sonuna kadar kulübünde kalmak istediği biliniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...