İşte yeni Caner ve Gökhan!

Düzenleyen:
İşte yeni Caner ve Gökhan!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe yönetimi, Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün takımdan ayrılmasının ardından rotayı İspanya’ya çevirdi. İddialara göre sarı lacivertli ekibin, Barcelonalı Martín Montoya ve Real Madrid'in Monacoya kiralık olarak gönderdiği Fábio Coentrão için harekete geçti.

Geçtiğimiz sezonu hüsranla kapatan Fenerbahçe’de yeni sezon transfer çalışmaları asbaşkan Ali Yıldırım öncülüğünde sürerken, Sarı- Lacivertliler Caner Erkin ve Gökhan Gönül’ün takımdan ayrılması üzerine bek arayışlarını hızlandırdı.

Bu doğrultuda rotayı İspanya’ya çeviren Sarı- Lacivertliler’de sağ bek için Barcelona oyuncusu olan ve geçtiğimiz yılı Real Betis’te geçiren Martin Montoya ismi ön plana çıkarken, sol bek için de geçtiğimiz yılı Monaco’da tamamlayan ve Real Madrid oyuncusu olan Fabio Coentrao aday listesinin ilk sırasına yerleşti.

Bu iki oyuncu için de kulüpleriyle mutabakat sağlanırken, Sarı- Lacivertliler’in Şampiyonlar Ligi Play- Off eleme turunda seri başı olmaması ve Şampiyonlar Ligi’ne kalınmasının zor gözükmesi sebebiyle oyuncuların ikna edilmesi bir nebze daha zorlaşıyor. Yine de iki oyuncunun transferinde önemli aşama kaydeden Sarı-Lacivertliler hazırlık çalışmaları çalışmadan bu transferleri sonlandırmayı hedefliyor. 

 

Kaynak: Fanatik

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...