İşte Türk Telekom Arena'nın son hali

/ Kaynak: DHA
İşte Türk Telekom Arena'nın son hali

SPOR Haberleri  / DHA

Türk Telekom Arena'da stadın zemininin altındaki ısıtmanın da çalıştığı bildirildi. Güvenlik önlemleri de 15.00'te maçın oynanacağı yönünde yapılıyor...

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda dün oynanırken yoğun kar yüzünden hakem tarafından bugüne ertelenen Galatasaray-Juventusmaçı için Türk Telekom Arena Stadı'ndakar temizleme işlemleri devam ediyor. Hakem, temsilci ve gözlemciler toplantı yaptı ve kararın 13.00'te açıklanacağı belirtildi. Şu andaki görüntüye göre (11.20 saatinde) stadın zeminin yarısının tamamen temizlendiği, diğer yarısının da 1 saat içinde tamamen yeşil duruma geleceği ifade edildi. UEFA yetkilileri de zaman zaman stat zeminini kontrol etmek için statta bulunuyor.
Cem Yılmaz'dan güldüren TT Arena esprisi
Dün 21.45'te başlayan ve mücadelenin 31. dakikası oynanırken yoğun kar nedeniyle çizgilerin kapanması üzerine maçın Portekizli hakemi Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia tarafından ertelenen karşılaşma kaldığı yerden devam edecek. Hakem Garcia, takım kaptanları ve teknik ekibin 20 dakika süren toplantısı ve Nyon'daki UEFA merkezindeki yetkililerle yapılan tele konferans sonrası önce bugün saat 14.00 ardından da 15.00'de açıklanan karşılaşma için saha çalışmaları da yoğun şekilde devam ediyor.
Arena 'çatı'rdıyor
Öte yandan UEFA yetkilileri ve karşılaşmanın hakemleri yaklaşık bir saat sonra Türk Telekom Arena Stadı'na gelerek incelemelerde bulunacak. UEFA heyeti ve hakemin vereceği karara göre maçın akıbeti belli olacak.
BİLETİNİ ATANLAR STADA GİREMEYECEK
Maçın oynanmasını umut eden taraftarlar ise öğle saatlerinde stada gelmeye başladı. Düne oranla çok daha az taraftarın olması bekleniyor. Bazı taraftarlar biletlerini atarken, bazı taraftarlar mesai saatine denk geldiği için stada gidemeyecek.
HENÜZ KAPANAN YOL YOK
Stada ulaşım ise çok sıkıntılı değil. Buzlanma ya da kardan dolayı kapanan bir yol yok ama temkinli sürüşlerden dolayı trafik yoğunluğu stad bölgesinde ulaşımı ağırlaştırıyor.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...