İşte Rıdvan Dilmen'e göre sezon oyuncusu

İşte Rıdvan Dilmen'e göre sezon oyuncusu

SPOR Haberleri

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Kardemir Karabükspor'u 4-0 yendiği maçın ardından sezonu ve maçı değerlendirdi.

İşte Rıdvan Dilmen'in NtvSpor'da yayınlanan %100 Futbol programındaki açıklamaları; "Taraftarların önünde beklenenden daha iyi bir futbol oynayan Fenerbahçe ilk yarıyı 3-0, maçı da 4-0 kazandı. Farklı kazandılar ama bir o kadar da pozisyon buldular. Sow 4 gol atabilirdi bugün. Takımda bugün herkes iyi oynadı. Vasat oynayan bir tane oyuncusu yoktu. Ligde 33 hafta geride kaldı. Bir taraftara ilk 11'i say desen ideal 11'ini sayar."
"Mancini'ye yapılmış bir ironiydi"
"Kağıt dolaştırma bence Mancini'ye yapılmış bir ironiydi. Bu kağıt olayı çok konuşulduğu için ben öyle anladım. Mancini'nin Ersun Hoca ile ilgili daha önceden bir demeci var mı bilmiyorum. Benim anladığım buydu." "Fenerbahçe'nin kadrosunun en önemli özelliği, istikrarlı bir kadro, istikrarlı bir takım var. Caner, olağanüstü bir sezon geçirdi. Bir sol bek bundan daha iyi bir sezon geçiremez. Fenerbahçe'de sezon başından beri 10 üzerinden 9'luk bir oyuncu yok. Oyuncular genellikle 6'lık 7'lik oynadılar." "Ersun Yanal akıllı adam. Kendisini tebrik ederim. Aykut Kocaman'ın ardından takımın formatıyla hiç oynamadı. Transfer politikasını aynen devam ettirdi. Mesela Roberto Mancini, Fatih Terim'in ardından takımın formatıyla oynadı." "Benim oynadığım yıllarda her sezon başında 10 - 15 tane adam gelir giderdi. Şimdi öyle değil. Başarının sırrı da burada. Hangi bölgede eksik varsa onun yerine ihtiyaca göre transferler yapıldı. Bu takım son haftaya kadar hem mental hem de fizik olarak iyi durumda giriyorsa bunda antrenörün müthiş bir başarısı vardır."
"Yılın futbolcusu Caner"
"Sezonun oyuncusu tartışmasız Caner'dir. Her mevkii için tartışma yaşayabiliriz ama Caner konusunda tartışamayız. Ben Caner'i yılın futbolcusu olarak seçiyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...