İşte PFDK'nın Raul Meireles'e verdiği ceza

İşte PFDK'nın Raul Meireles'e verdiği ceza

SPOR Haberleri

PFDK, geçtiğimiz hafta yaşanan olaylarla sevkedilen dosyaların kararlarını açıkladı. Peki Raul Meireles cezası ne işte detaylar.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, geçtiğimiz hafta yaşanan olaylarla sevkedilen dosyaların kararlarını açıkladı.Buna göre Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği derbide kırmızı kart gören Raul Meireles, 2 maçtan men cezası alırken sarı lacivertli kulüp 4. kez kötü tezahüratlar nedeniyle ceza alması nedeniyle 1 maçı sahasında seyircisiz oynama cezası aldı.İşte PFDK'nın o açıklaması:"FENERBAHÇE A.Ş. 'nin, 30.11.2013 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 80.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. 'nin, yayıncı kuruluşun soyunma odasında görüntü almasına izin verilmemesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu RAUL JOSE TRINDADE MEIRELES'in, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. idarecisi MAHMUT USLU hakkında, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan ihlalin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA karar verilmiştir."
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...