İşte Mancini'nin getireceği iki isim

İşte Mancini'nin getireceği iki isim

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini transfer inisiyatifi eline aldı. Galatasaray iki yıldızla görüşmelere başladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini inisiyatif alıp transfer rotasını İtalya'ya kırdı. Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalan Galatasaray, ikinci turdan daha fazlasını hedefliyor. Transfer planlamasını çok önceden yapan Galatasaray'da Mancini, ince eleyip sık dokuyor. Dün akşam İtalya basına düşen haberler çok net...
İşte Mancini'nin getireceği iki isim
Eurosport'un haberine göre; Cagliari'nin 26 yaşındaki defans oyuncusu Davide Astori Galatasaray'ın defansına ilaç olacak. İtalya'da altı sezondur Cagliari'de forma giyen Astori'nin kulübüyle Galatasaray arasındaki ilk temas gerçekleşti. Taraflar anlaşmaya yakın ancak başarılı stoper için Lokomotiv Moskova da devrede.
Parma'dan Biabiany
Parma'nın 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Jonathan Biabiany , Roberto Mancini 'nin takıma kazandırmayı istediği bir diğer isim. Mancini yeni sistemine en uygun oyuncu olarak dikkat çeken Biabiany, Mancini'nin transfer listesinin başında yer alıyor. İki kulüp arasında ilk kontaklar kuruldu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...