İşte Kerem Aktürkoğlu'nun herkesi ağlatan hayat hikayesi

Düzenleyen:
İşte Kerem Aktürkoğlu'nun herkesi ağlatan hayat hikayesi

SPOR Haberleri

Türkiye'nin Portekiz ile karşılaşacağı maç öncesi Fransız basını Kerem Aktürkoğlu'nu kaleme aldı. Genç yıldızın henüz bebekken, "Ağustos 1999'da Türkiye'de 7.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Belediye başkanı molozların arasında, özellikle de dokuz aylık torununun hayatını kurtarmakla meşguldü. Uzun süren çalışmalar sonucu enkaz altındaki Kerem'i sağ salim kurtarmayı başardı." ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktrükoğlu, özellikle Barcelona maçında gösterdiği performans sonrası Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti. Birçok büyük kulün Kerem'i izlemeye başladığı iddia edildi.

Fransız basını da Türkiye'nin Portekiz ile karşılaşacağı maç öncesi Kerem Aktürkoğlu'nu kaleme aldı. Ülkenin önde gelen gazetelerinden L'Equipe, 21 Ekim 1998 Kocaeli İzmit'de dünyaya gelen Kerem'in 19 Ağustos 1999'da yaşanılan 7,6 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kaldığını aktardı. Haberde şu ifadeler kullanıldı:

"DEDESİ KURTARDI"

Depremde İzmit yıkıldı. Dönemin Gölcük Belediyesi Başkanı Şaban Aktürkoğlu, enkaz altında kalan dokuz aylık torununun hayatını kurtarmak için canla başla çabaladı. Uzun süren çalışmalar sonucu enkaz altındaki Kerem'i sağ salim kurtarmayı başardı. Bu gelişme bütün Aktürkoğlu ailesini sevince boğdu. 

HİKAYESİ HARRY POTTER'A BENZİYOR

İstanbul'u kendine aşık eden Kerem Aktürkoğlu, gol sevinçlerinde sihirli bir değneği varmış gibi davranarak çok sevdiği 'Harry Potter' filmine göndermede bulunuyor. Harry Potter da tıpkı Kerem gibi Voldemort'a karşı hayatta kalmayı başarmıştı.

RIBERY GİBİ 3. LİGTEN GELDİ

Sağ ayaklı oyuncu, 2020 Eylül ayında Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim tarafından keşfedilmeden önce TFF 2. Lig (3. Lig) ekibi Erzincanspor'da forma giyiyordu. Tıpkı Galatasaray'a Fransa 3. ligden transfer olup bütün dünyaya adını duyuran Franck Ribery gibi. Efsane teknik direktör, transfer ettiği Kerem ile özel olarak ilgilendi. 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu bu sezon Fatih Terim yönetiminde kendini kanıtladı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...