İşte gelecek ve gideceklerin listesi

İşte gelecek ve gideceklerin listesi

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik direktörü Mustafa Akçay, transferine sıcak baktığı isimlerin ve takımdan ayrılmasını istediği oyuncuların listesini yönetime sundu.

Teknik direktör Mustafa Akçay, transferine sıcak baktığı isimlerin ve takımdan ayrılmasını istediği oyuncuların listesini yönetime sundu. nbsp;Fırtına'nın başarılı hocası, Adebayor, Serdar Aziz, Erkan Zengin gibi oyuncuları isterken, Batuhan, Emre, Bamba, Alanzinho ve Janko'nun teklif gelmesi durumunda gönderilmesine yeşil ışık yaktı.Bu sezon Avrupa'da ve ligde şans vereceğini söyledi. doludizgin yoluna devam eden Trabzonspor, ara transferdeki rotasını belirledi... Bordo-Mavili yönetim teknik direktör Mustafa Akçay'la transfer zirvesi yaptı ve başarılı hocaya bu konuda tam yetki verdi. Akçay'ın ise toplantıda başta forvet olmak üzere en az 3 transfer istediği öğrenildi. Bu oyuncular arasında Tottenham'ın dünyaca ünlü yıldızı Adebayor ilk sırayı alırken, Bursaspor'un genç savunmacısı Serdar Aziz ve Eskişehir'in yıldız orta saha oyuncusu Erkan Zengin'in olduğu öğrenildi. Fırtına'nın hocasının ayrıca sezon başından bu yana istenilen performansı sergileyemeyen Batuhan, Emre Güral, Soln Bamba, Alanzinho ve Janko'ya teklif gelmesi halinde gönderilmesine yeşil ışık yaktığı bildirildi. Yönetimin, listedeki isimler konusunda hiç vakit kaybetmeden harekete geçeceği ve Malouda ve Bosingwa transferiyle sezon öncesi ses getirdiği gibi Adebayor'un da işini bitirip, bombayı patlatacağı ifade edildi. İngiliz kulübüyle görüşmelerini sürdüren Bordo-Mavililer'in sponsor arayışlarında önemli yol aldığı belirtilirken, bu transferde bütün şartların zorlanacağı öğrenildi.Bursasporlu Serdar Aziz ve Eskişehirsporlu Erkan Zengin için de kulüpleriyle temasa geçildiği ve pazarlıkların sürdüğü gelen haberler arasında. Ayrıca yardımcı antrenör Hami Mandıralı ve Mustafa Akçay'ın PTT 1. Lig takımlarındaki yetenekli genç oyuncuları da yakın takibe aldığı ve devre arasında birkaç tane ismin Trabzonspor'a kazandıralacağı dile getirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...