İşte Galatasaray'ın alamadığı 18 yaşındaki Türk

/ Kaynak: Hürriyet
İşte Galatasaray'ın alamadığı 18 yaşındaki Türk

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, devre arası kampının son gününde düzenlediği basın toplantısında çok isteyip de alamadıkları bir Türk oyuncudan bahsetti...

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Antalya'da düzenlediği basın toplantısında transfer çalışmaları hakkında bilgi verirken, "18 yaşında bir futbolcu var. Aramıza katarsak heyecan oluşturacak bir isim. Çok iyi ve üst düzey rakamlara çıktık ancak kulübü kabul etmedi" ifadesini kullanmıştı.
Danimarka'nın Nordsjaelland takımında oynayan Emre, henüz 18 yaşında.

Babası Türk, annesi Makedon olan Danimarka doğumlu futbolcu muhteşem sol ayağı, adam eksiltebilme özelliği ve uzaktan şutlarıyla dikkat çekiyor.
Danimarka U19 Milli Takımı'nda da oynayan Emre Mor’u Galatasaray'ın dışında Avrupa’nın dev kulüpleri de istiyor ve izliyor. Manchester United, Chelsea, Liverpool ve PSV Eindhoven bu kulüplerden birkaçı.Galatasaray'ın Emre için 8 milyon Euro'ya kadar çıktığı belirtiliyor.

SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...