İşte Galatasaray Chelsea maçlarının tarihleri

İşte Galatasaray Chelsea maçlarının tarihleri

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Chelsea ile oynayacağı maçların tarihleri belli oldu. İlk maç 26 Şubat İstanbul'da, ikinci maç ise 18 Mart'ta Londra'da oynanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Turu'nda Galatasaray'ın Chelsea ile oynayacağı maçların tarihleri belli oldu. nbsp;Nyon'daki kura çekiminde İngiltere'nin Chelsea takımıyla eşleşen Galatasaray, ilk maçını 26 Şubat Çarşamba günü Türk Telekom Arena'da oynayacak. Sarı-kırmızılılar, Chelsea ile ikinci maçına ise 18 Mart Salı günü Londra deplasmanında Stamford Bridge Stadı'nda çıkacak. nbsp;Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Köksal, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda İngiliz ekibi Chelsea ile eşleştikleri için memnun olduklarını söyledi. UEFA'nın Nyon'daki merkezinde gerçekleştirilen kura çekimi sonrası açıklamada bulunan Köksal, "Barcelona ve Bayern Münih'ten herkes çekiniyordu. Hem başkanımız hem Mancini bu sabah Chelsea'nin olmasını istiyordu. Ve kuradan Chelsea çıktı. Şimdi en iyi şekilde hazırlanıp ilk sekize kalmaya çalışacağız" diye konuştu. Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan ise iyi bir kura çektiklerini ve Chelsea ile karşılaşacak olmaktan memnuniyet duyduklarını kaydetti.
DİĞER EŞLEŞMELER
UEFA'nın Nyon'daki merkezinde yapılan kura çekiminde Şampiyonlar Ligi 2. turunda eşleşmeler şöyle oldu:
Manchester City-Barcelona
Olympiakos-Manchester United
Mılan-A.Madrıd
B.Leverkusen-PSG
Schalke-Real Madrid
Arsenal-B.Münih
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...