İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri

İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri

SPOR Haberleri

Tarihinde ilk kez Konferans Ligi'ne gidecek olan Fenerbahçe'de muhtemel rakipler belli oldu. İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Eintracht Frankfurt ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe grubunu 3. olarak bitirdi ve Avrupa Ligi'ne veda etti. Yoluna Konferans Ligi'nde devam edecek olan sarı lacivertliler ilk kez bu sezon düzenlenecek olan UEFA'nın yeni turnuvasına katılacak. Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri ise belli oldu.

İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri
Fenerbahçe, Eintracht Frankfurtile 1-1 berabere kaldı

Fenerbahçe, kura çekiminin ardından Maccabi Tel-Aviv (İsrail), Partizan (Sırbistan), Bodo/Glimt (Norveç), Randers (Danimarka), Slavia Prag (Çekya), PAOK (Yunanistan), Vitesse (Hollanda) ve Karabağ (Azerbaycan) ekiplerinden biriyle eşleşecek.

UEFA Konferans Ligi'nde Play-Off kuraları 13 Aralık’ta çekilecek. Play-Off maçları ise 17 ve 24 Şubat tarihlerinde eleme usulüne göre oynanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...