İste Fatih Terim'in 'akrep vuruşu'

İste Fatih Terim'in 'akrep vuruşu'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Porto'yu 1-0 yendiği maçta üzerine gelen topu 'akrep vuruşu' ile geri gönderen Fatih Terim Londralı futbolseverlerden büyük alkış aldı.

Galatasaray'ınPorto'yu 1-0 yendiği maçta üzerine gelen topu stil bir hareketle geri gönderen FatihTerim statta bulunan Londralı futbolseverlerden büyük alkış aldı. Fatih Terim topa yaptığı hareketi ile Türkiye gündemine oturdu. Fatih Terim Porto maçında taca çıkan topa yaptığı topukvuruşu ile büyük beğeni topladı. İngiltere'de oynanan Arsenal'in ev sahipliği yaptığı dörtlü turnuva Emirates Cup ilk maçı olan Galatasaray Porto maçında Taca çıkan topa topuk vuruşu ile müdahale den fatih terim Londralı futbolseverlerden de alkış aldı. Fatih Terim eğilerek arkasına düşen topu bakmadan topuğu ile tekrar saha içine gönderince futbolseverlerin ağzı açık kaldı. Sarı kırmızılıların 1-0 kazandığı karşılaşmada Fatih Terim bu hareketi ile ön plana çıktı. İşte Fatih Terim'in o klas hareketi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...