İşte Cim Bom'un 'Genç Aslan' listesi

İşte Cim Bom'un 'Genç Aslan' listesi

SPOR Haberleri

Devre arası transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, orta saha ve savunmaya takviye yapacak.

Galatasaray sezon arası transfer dönemini hareketli geçirecek. Sarı-kırmızılılar, genç yerli oyuncuları takıma kazandırmayı planlarken ayrılmak isteyen yabancı futbolculara kolaylık gösterecek. Galatasaray devre arasında önceliğini Eskişehirsporlu Tarık Çamdal, Bursasporlu Serdar Aziz ve Hamburg'dan Hakan Çalhanoğlu'na verecek.
ES-ES'İN KAPISI SON KEZ ÇALINACAK nbsp;
Eskişehirspor ile sözleşmesi nbsp;sezon sonunda bitecek Tarık için kırmızı-siyahlılardan yanıt bekleyen Galatasaray, devre arasında görüşmelere hız verecek. Eskişehirspor yönetimi de kontratını uzatmak istediği Tarık Çamdal ile son kez biraraya gelip durum değerlendirmesi yapacak.
HAMBURG HAKAN'I BIRAKMA NİYETİNDE DEĞİL
Galatasaray'ın sezon başında 5.5 milyon euro vermek istemediği Hakan Çalhanoğlu, hedefinin İspanya ya da İngiltere'de forma giymek olduğunu söylese de sarı-kırmızılıların ilgisini gizlemiyor. Gurbetçi oyuncu için ailesinden olumlu yanıt alan Galatasaray, kulübü Hamburg'u ikna etmeye çalışıyor. Ancak Alman ekibi, Milli futbolcunun sözleşmesini 2018'e kadar uzatmayı planlıyor.
DEFANS ADAYLARI SERDAR VE ÖMER
Bursaspor'un başarılı stoperi Serdar Aziz'i uzun süredir kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılılar, bu transfer için de devre arasını bekliyor. Galatasaray, Bursaspor'a takas formulünü de önerebilir. Tarafların önümüzdeki günlerde biraraya gelmesi bekleniyor. Galatasaray Serdar Aziz'den olumsuz yanıt alması durumunda rotasını yine Almanya'ya çevirecek. Özellikle Başkan Ünal Aysal'ın alınmasını çok istediği Ömer Toprak için Leverkusen'in kapısı çalınacak.
TELLES TAMAM GİBİ
Sarı-kırmızılılar yabancı transferindeki ilk hamlesini ise Brezilya'da yaptı. Alex Telles için Gremio'ya 7 milyon euro teklif eden Galatasaray, genç sol beki Türkiye'ye gelmeye ikna etti. Bir kaç pürüzün giderilmesinin ardından transfer resmiyet kazanacak. Sarı-kırmızılı takımda Amrabat ve Dany'nin takımdan ayrılması beklenirken, nbsp;Engin Baytar ve Yekta Kurtuluş için gelecek teklifler değerlendirmeye alınacak.(ntv)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...