İşte Beşiktaş'ın yeni sponsoru

İşte Beşiktaş'ın yeni sponsoru

SPOR Haberleri

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Ulukartal Holding bünyesinde faaliyet gösteren İntegral Menkul Değerler A.Ş. ile ana sponsorluk anlaşması imzaladı.

Beşiktaş Akatlar Spor Kompleks'inde gerçekleşen imza törenine holding yetkilileri, Beşiktaşlı basketbolcular ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman katıldı. Yapılan anlaşma şartlarına göre, üç yıl boyunca takımın ismi, forma göğüs reklamı ve maçlarını oynadığı salonun isminin önüne 'Beşiktaş İntegral Arena' ismi gelecek. Törende kısa bir konuşma yapan başkan Fikret Orman, "Önümüzdeki yıllara damga vuran bir takım oluşturacağız." dedi. Orman, "İki taraf için hayırlı olsun. Basketbol A.Ş. kurulumu ile yeniden bir yapılanmaya gittik. Taraftarımızı heyecanlandıracak savaşçı ve önümüzdeki yıllara damgasını vuracak bir takım oluşturma gayreti içine gireceğiz. Sponsorumuza desteğinden ötürü çok teşekkür ediyor, uzun yıllar beraber çalışmayı ümit ediyorum." dedi. Anlaşma yapılmasından sonra başkan Fikret Orman ve holding yetkilileri birbirlerine çeşitli hediyeler verdi ve fotoğraf çektirdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...