İşte Beşiktaş'ın transfer etmek istediği yerliler

İşte Beşiktaş'ın transfer etmek istediği yerliler

SPOR Haberleri

Beşiktaş, devre arasında Tarık, Veysel, Giray ve Volkan Şen'i transfer etmek için kolları sıvadı.

Bucaspor mağlubiyetiyle morallerin bozuk olduğu Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah-beyazlıların transfer kriterlerinin önceliğini bonservisi elinde olan yerli oyuncular oluşturuyor. Önceki gün yöneticiler ile Futbol Genel Direktörü Önder Özen arasında yapılan toplantıda yedek kulübesinin yetersizliği konusunda fikir birliğine varıldı. Bunun için kaliteli yerli isimleri kadrosuna katmak isteyen siyah-beyazlılar, Eskişehirsporlu Tarık Çamdal ve Veysel Sarı'yı listeye aldı. Sözleşmeleri bu sezon sona erecek iki isimle temas kurmaya karar veren Kara Kartal, Eskişehirspor'un kapısını çalacak. İki futbolcunun bonservis bedellerini soracak olan siyah-beyazlılar, fiyatta anlaşırsa iki isimden birini ocakta bitirecek. Serdar Kurtuluş'tan beklenen verimi alamayan siyah-beyazlılar, Veysel Sarı'nın önümüzdeki sezon Beşiktaş forması giymesi için çalışmalar yapacak. Defans bölgesini çeşitlendirmek isteyen Beşiktaş'ın nabız yokladığı bir diğer isim ise Trabzonspor'da forma şansı bulamayan Giray Kaçar oldu. Gökhan Töre'nin bonservisini almak için ocak ayında Rubin Kazan ile görüşecek olan Beşiktaş, Rus takımıyla anlaşamadığı takdirde Trabzonspor'un gözden çıkardığı Volkan Şen'in peşine düşecek. Siyah-beyazlılar bu transferde Mustafa Pektemek'i takas olarak önerecek. nbsp; gt; Hüseyin EROĞUL

Bilic sert çıktı

Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Teknik Direktör Slaven Bilic, dün oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Buca maçında ortaya konan futbol ve alınan sonucun Beşiktaş gibi bir takıma yakışmadığını söyleyen Hırvat çalıştırıcı, "Sivas maçında gerçek kimliğinizi ortaya koyarak kazanmanız ve kendinizi affettirmeniz gerekiyor" dedi.

SİVAS'A BİLENİYORLAR
Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş dün taktik çalıştı. Siyah-beyazlılarda tedavileri süren Fernandes, Franco ve Cenk idmana katılmadı. Beşiktaş bugün kampa girecek.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...