İşte Beşiktaş'ın listesindeki 6 yıldız!

Düzenleyen:
İşte Beşiktaş'ın listesindeki 6 yıldız!

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlı yönetim, kadroyu güçlendirmek için alternatifleri artırdı.

Talisca'nın ayrılmasından sonra '10 numara' arayışlarını hızlandıran siyah-beyazlıların listesinin ilk sırasında Bernard yer alıyor.

Bu yüzden Shakhtar Donetsk takımından ayrılan Bernard için girişimlerini tekrarlayan transfer komitesi, futbolcunun istediği 6 milyon euro yıllık ücreti 3 milyon euro seviyesine indirmeye çalışıyor.

Kamptan ayrılan Başkan Fikret Orman, 26 yaşındaki Brezilyalı yıldız ile yeniden temas kurdu.

Bu mevki için liste kalabalık ancak mali sıkıntı yüzünden önce satış yapılmasına ağırlık verildi.

Görüşmeler transfer komitesinin istediği şartlarda devam ederse Beşiktaş'ın yeni 10 numarasının Bernard olması sürpriz olmayacak.

KLAASSEN HAZIR KITA
 
Forvetten önce forvet arkası transferini bitirmek isteyen siyah-beyazlıların listesinin ikinci sırasında Everton'da forma giyen Davy Klaassen bulunuyor.

Siyah-beyazlılar 25 yaşındaki Hollandalı 10 numara için yapılan girişimlerde büyük oranda anlaşma sağlamış durumda.

Beşiktaş, oyuncuyu yıllık 1.5 milyon euro bedelle iki senelik kiralamak istiyor.

Takımdaki durumu en çok merak edilen isimlerden olan Negredo'nun takım bulup, transfer olması halinde siyah- beyazlılar forvet bölgesine bir transfer gerçekleştirecek.

Birçok ismin gündeme geldiği transfer döneminde bir iddia da Afrika basınından geldi.

Kickgh.com isimli haber sitesine göre Beşiktaş Swansea City'de forma giyen 28 yaşındaki forvet Andre Ayew için kulübüyle kiralık olarak anlaşma sağladı.

Geride kalan sezonda West Ham ve Swansea formalarıyla toplamda 36 maça çıkan Andre Ayew, bu maçlarda 6 gol, 5 asist yaptı.

UMUT İMZAYA HAZIR
 
Bir diğer santrfor adayı da Umut Nayir.. Beşiktaş'ın Osmanlıspor ile her konuda anlaşmasının ardından Umut transferinin perde arkası da aralandı.

25 yaşındaki oyuncunun Pazartesi günü İstanbul'da sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından 4 yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Umut Nayir, imzalayacağı sözleşmenin ardından 11 Temmuz'da kampa katılarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Umut'un yıllık 400 bin euro alacağı belirtildi.

Quaresma ve Babel'in ayrılma ihtimallerine karşılık kanat oyuncusu arayışlarını da sürdüren Beşiktaş, İngiliz ekibi West Bromwich'in Belçikalı kanat oyuncusu Nacer Chadli'yi 1 yıllığına kiralamak için başvurdu.

Geçen sezonun ardından Premier Lig'den düşen Bromwich'e teklifini sunan siyah-beyazlılar, İngiliz ekibinin yanıtını bekliyor.

Takımının Championship'e düşmesi nedeniyle ayrılığa sıcak bakan Chadli, kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş'a transfer olacak.

Hücum hattının iki kanadında ve forvet arkası pozisyonunda oynayan 27 yaşındaki Chadli, geçen sezon West Bromwich Albion'da çıktığı 6 maçta fileleri 1 kez havalandırdı.

RAFAEL BEKLEMEDE
 
Sağ bek konusunda ise yönetimin Lyon'dan Rafael konusunda ısrarcı tutumu sürüyor.

27 yaşındaki Brezilyalı için siyah-beyazlıların Fransız ekibine en son 2.5 milyon euro'luk bir teklif yaptığı, Lyon yönetiminin ise bu öneriyi az bulduğu ve geri çevirdiği belirtildi.

Beşiktaş yönetimi Rafael'den vazgeçmedi ancak şu an için beklemeye geçti. (Fotomaç)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...