İstanbul'da trafik durma noktasında

İstanbul'da trafik durma noktasında

SPOR Haberleri

FSM'deki araç arızası ve Boğaziçi Köprüsü'nde meydana gelen trafik kazaları nedeniyle TEM ve E-5'in büyük bölümünde trafik adeta durdu.

İstanbul'da FSM'deki araç arızası ve Boğaziçi Köprüsü'nde meydana gelen trafik kazaları nedeniyle her iki köprüde de trafik yoğunluğu yaşanıyor. nbsp;Öğle saatlerinden itibaren yollardaki yoğunluk arttı, özellikle TEM ve E-5'in büyük bölümünde trafik adeta durdu. Sabah saatlerinde ana güzergahlar haricindeki caddelerde hemen hemen hiçbir araca rastlanmazken öğle saatlerinden itibaren manzara tersine döndü. Bayram ziyaretine çıkanlara, maddi hasarlı kazalar da eklenince trafik çekilmez bir hal aldı.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde araç arızası meydana geldi. Boğaziçi Köprüsü'nde de trafik kazası yaşandı. Kaza nedeniyle bir şerit trafiğe kapandı. Bu nedenle her iki köprüde de trafik yoğunluğu yaşanıyor.


Günlerdir yeşile bürünen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Kontrol Merkezi'nin yoğunluk haritası, kırmızıya döndü.

İstanbul'da trafik durma noktasında
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...