İspanyollar yazdı: Yusuf Yazıcı Barcelona yolunda

Düzenleyen:
İspanyollar yazdı: Yusuf Yazıcı Barcelona yolunda

SPOR Haberleri

Lille formasıyla gösterdiği performansla parmak ısırtan milli futbolcu Yusuf Yazıcı, İspanyol basınında da gündem oldu. Son olarak UEFA Avrupa Ligi'nde Milan ile karşılaşan Lille'de 3-0'lık galibiyetin mimarı olan Yusuf'un en büyük hayalinin Barcelona'da forma giymek olduğu ve performansıyla bu hayaline adım adım yaklaştığı belirtildi.

Lille formasıyla UEFA Avrupa Ligi'ne damga vuran Yusuf Yazıcı, Milan karşısında yaptığı hat-trick sonrası Avrupa'nın dikkatini çekti. Avrupa Ligi'nde 6 golle zirvede yer alan milli futbolcu için İspanyol basınından flaş bir transfer iddiası geldi.

İspanyolların ünlü yayın organı AS, Yusuf Yazıcı'nın gösterdiği bu performansla en büyük hayali olan Barcelona'ya gittikçe yaklaştığını yazdı.

Haberde, "Yusuf Yazıcı, 6 golle Avrupa Ligi'nin en çok gol atan oyuncusu. Hayali gelecekte İspanya'da oynamak. Ve bunu bir Barça oyuncusu olarak yapmaktan heyecan duyuyor. Performansıyla Barcelona hayaline adım adım yaklaşıyor" ifadesine yer verildi.

İspanyollar yazdı: Yusuf Yazıcı Barcelona yolunda

İSPANYA'DAN TEKLİF GELDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Yusuf Yazıcı, sezon başında verdiği bir röportajda, kendisini İspanya'da takip eden takımlar olduğunu belirtmiş ancak isim vermemişti. (Fotomaç)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...