İspanyol muhabirler Arda Güler'i Madrid havaalanında sorguya çekti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İspanyol muhabirler Arda Güler'i Madrid havaalanında sorguya çekti

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Real Madrid yönetiminin sakatlığıyla ilgili konuşmaması için kesin talimat verdiği milli futbolcu Arda Güler, İspanyol basının gözdesi oldu. Madrid medyası İstanbul'dan dönen Arda'yı havaalanında yakalayıp sıkıştırdı ama bilgi alamadı.

Sakatlığı yılan hikayesine dönen Real Madrid'in Türk yıldızı Arda Güler, milli arada verilen iznini İstanbul'da geçirdikten sonra bugün Madrid'e döndü. 18 yaşındaki futbolcuyu havaalanında İspanyol muhabirler yakaladı.

Real Madrid'in sakatlığıyla ilgili konuşmama talimatı verdiği Arda Güler, muhabirin ısrarlı sorularını geçiştirmeyi başardı. Real Madrid'in yıldızı İspanyolca sorulara İngilizce cevap verdi. İşte o diyalog:

  • İyileşme sürecin nasıl gidiyor?
  • - İyi, iyi.
  • - Sahalara ne zaman döneceksin?
  • - (Cevap yok)

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1725188202317627628

ANCELOTTİ'DEN SAKATLIK AÇIKLAMASI

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, milli futbolcu Arda Güler'in eski kas sakatlığının nüksettiğini, ciddi bir durum yaşamadığını ancak futbolcunun çok üzgün olduğunu söylemişti.

Takımla birlikte antrenmana çıkmayan Arda Güler'in kas sakatlığının nüksettiğini aktaran Ancelotti, "Maalesef talihsizlik oldu. Braga maçından önce bazı sorunlar yaşadı. Önemli olmadığını düşündük, sonrasında devam ettiğini gördük ama ciddi bir şey değil. Küçük bir geri adım diyebiliriz. Onu en iyi şekilde hazırlamak için çalışıyoruz." değerlendirmesinde bulunmuştu.

İspanyol muhabirler Arda Güler'i Madrid havaalanında sorguya çekti

İLKAY DÜNDOĞAN'DAN MESUT ÖZİL BENZETMESİ

Barcelona'nın Türk yıldızı İlkay Gündoğan, bugün Anadolu Ajansı'na verdiği röportajda Türk Milli Takımında beğendiği isimleri şöyle açıkladı:

"Cenk Tosun arkadaşım ve çok iyi bir forvet. Futbol eğitimini Almanya’da gördüğü için bağlantımız daha bir başka. Everton’da olduğunda sık sık görüşüyorduk. Liverpool, Manchester mesafesi fazla değil. Çok sevdiğim bir forvet, maalesef çok büyük sakatlıklar yaşadığı için sık oynayamadı, performansını gösteremedi ama inşallah Avrupa Şampiyonası’na kadar hazır olur. İyi başlayabileceğini düşünüyorum.

"RÜDİGER'LE BAZEN KONUŞUYORUZ"

Arda Güler Real Madrid’e gitti, çok yetenekli futbolcu. Hatta burada Antonio Rudiger ile bazen konuşuyoruz. O da Arda'yı çok beğeniyor, tabii fiziksel olarak eksiklikleri var. İki sakatlıkla Real Madrid dönemine çok iyi başlamadı ama çok yetenekli olduğunu düşünüyorum.

Hatta Mesut Özil de aynı şeyi söylemişti. Mesut Özil'e benzeyen bir Türk futbolcu varsa ilk isim Arda Güler’dir. Onun geleceğini parlak görüyorum. Premier Lig dönemimde Çağlar ile sık sık karşı karşıya geldik. Hem futbolcu hem de karakter olarak çok sevdiğim bir kardeşim. Şimdi de Atletico Madrid’de. Çok beğendiğim bir defans oyuncusu."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...