İspanyol futbolcu Joaquin Fernandez'in Trabzonspor'dan alacağı yıllık ücret ve maliyeti belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İspanyol futbolcu Joaquin Fernandez'in Trabzonspor'dan alacağı yıllık ücret ve maliyeti belli oldu

SPOR Haberleri

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada, profesyonel futbolcu Joaquin Fernandez Moreno ile 2 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi. Trabzonspor tarihinin Marc Bartra'dan sonra 2. İspanyol futbolcusu olan Fernandez'in alacağı yıllık ücret ve maliyeti belli oldu. Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig 2023-2024 sezonu hazırlıklarına başladı.

Trabzonspor La Liga'ya veda eden Real Valladolid'den İspanyol stoper Joaquin Fernandez Moreno ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

YILLIK 1.4 MİLYON EURO KAZANACAK

Açıklamada, "Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya, 2023-2024 futbol sezonu için 1 milyon 300 bin avro, 2024-2025 futbol sezonu için 1 milyon 400 bin avro garanti ücret ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının yüzde 4,4'ü oranında ödeme yapılacaktır." ifadelerine yer verildi.

TRABZONSPOR'UN 171. YABANCISI

27 yaşındaki Joaquin Fernandez, bordo-mavililerin bugüne kadar transfer ettiği 171. yabancı oyuncu oldu.

Bordo-mavililer, 56 yıllık tarihinde bugüne kadar 54 ülkeden 171 yabancı oyuncuyla sözleşme imzaladı. Söz konusu transferlerin çoğu ise Brezilya'dan oldu. 26 Mart 2023’de göreve gelen Başkan Ertuğrul Doğan döneminde bordo-mavililer, Dimitrios Kourbelis ve Joaquin Fernandez transferlerini resmi olarak gerçekleştirirken Mislav Orsic ‘de Trabzon’a getirdi.

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1674682453112283137

İspanyol futbolcu Joaquin Fernandez'in Trabzonspor'dan alacağı yıllık ücret ve maliyeti belli oldu

Joaquin Fernandez, Bartra’nın ardından Trabzonspor’un kadrosuna kattığı 2. İspanyol oyuncu oldu.

ORTA SAHA YUNAN MİLLİ TAKIMI

Bu sezon Yunanistan’dan bir transfer daha gerçekleştiren Trabzonspor, kadrosunda bulunan Siopis ve Bakasetas’ın Yunanistan Milli Takımından arkadaşı olan Dimitrios Kourbelis de Karadeniz ekibinin kadrosuna kattığı 4. Yunan oyuncu oldu.

Bordo-mavililer, daha önce de Avraam Papadopoulos’u kadrosuna katmıştı. Kourbelis, transferiyle Trabzonspor’da Yunan oyuncular ağırlık kazanmış oldu.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig 2023-2024 sezonu hazırlıklarına başladı. İlk etap hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinden başlayan bordo-mavililerde milli takımlarda görev alan oyuncular yer almadı.

Teknik Direktör Nenad Bjelica yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda ısınmanın ardından koordinasyon ve aerobik çalışma gerçekleştirildi. Antrenmanda milli takımlarda görev alan oyuncularımız yer almazken Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını bugün 18.00’de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Yeni sezon hazırlıklarının Trabzon etabını 3 Temmuz Pazartesi günü tamamlayacak olan Karadeniz ekibi 4 Temmuz Salı günü ise Slovenya'nın Kranj şehrine giderek 26 Temmuz Çarşamba gününe kadar hazırlıklarını burada sürdürecek.

İspanyol futbolcu Joaquin Fernandez'in Trabzonspor'dan alacağı yıllık ücret ve maliyeti belli oldu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...