İspanya ve İtalya medyası Galatasaray'ı konuşuyor

İspanya ve İtalya medyası Galatasaray'ı konuşuyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag karşısındaki 3-1'lik zaferi İtalyan ve İspanyol medyasında geniş yer buldu.

İşte iki ülke gazetelerinden başlıklar:
-MARCA (İspanya): Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde ikincilik için oldukça iddialı duruma geldi. Türkler, Roberto Mancini yönetiminde Juventus beraberliğinin ardından FC Copenhagen'ı adeta ezdi. Galatasaray, Real Madrid'in ardından ilk 16 için avantajlı. nbsp;
-AS (İspanya): Şampiyonlar Ligi'ne Real Madrid karşısında hezimetle başlayan Galatasaray, Kopenhag karşısında futbol resitali verdi. İki maçta toplanan dört puanla, İtalya şampiyonu Juventus'un önünde grup ikinciliği için büyük avantaj yakaladı. nbsp;
-La Gazzetta dello Sport (İtalya): Juventus'un işi artık zor. Türkler avantajlı duruma geçti. İstanbul'da kazanamazsa, Juventus'un 2. tur hayali sona erer. Sneijder, Drogba ve Melo'nun golleri Galatasaray'ın kalitesini ortaya koyar nitelikteydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...