İsmail Köybaşı'ndan Beşiktaş'a gönderme

Düzenleyen:
İsmail Köybaşı'ndan Beşiktaş'a gönderme

SPOR Haberleri

Fenerbahçe için şampiyon Beşiktaş'ı bıraktığını söylen İsmail Köybaşı, siyah-beyazlı kulübe büyüklük göndermesi yaptı.

Sezon başında Beşiktaş ile sözleşme yenilemeyen ve Fenerbahçe'yle anlaşan İsmail Köybaşı eski kulübüne gönderme yaptı.

Fenerbahçe Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan İsmail, sarı-lacivertli kulüp için şampiyon olan bir takımı bıraktığını söyledi.

ŞAMPİYON TAKIMI BIRAKIP GELDİM
Tarihte elde edilen şampiyonlukların ve başarıların camiaların ne kadar büyük olduğunu gösterdiğini vurgulayan İsmail, "Ben şampiyon olan bir takımdan Fenerbahçe'ye geldim. Aslında Fenerbahçe'nin büyüklüğünü konuşmaya gerek yok. Tarihe bakıldığı zaman bu çok açık bir şekilde aktarılıyor. Yaşamda ve sporda her zaman iyi ve zor günler geçirilir. Fenerbahçe gibi büyük camialar, her zaman ayakta kalmasını bilir. Bunun örneklerini Fenerbahçe çok güzel bir şekilde veriyor ve vermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ'TAYKEN F.BAHÇE'YE KÜFRETMİŞTİ
Hatırlanacağı gibi İsmail, siyah-beyazlı takımda oynarken şampiyonluk kutlamaları sırasında Fenerbahçe'yle ilgili küfürlü bir tezahüratta bulunmuş ve bu hareketi kameralara yansımıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...