İsmail Kartal'ın Trabzonspor'a bakışı: Sıradan bir maç

İsmail Kartal'ın Trabzonspor'a bakışı: Sıradan bir maç

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü, "Rakibimiz karşısında kazanmak için elimizden geleni yapacağız ancak özel bir çalışmamız yok" dedi

Hafta sonunda oynanacak Trabzonspor maçı Fenerbahçe camiasında nabızları yükseltirken, Teknik Direktör İsmail Kartal soğukkanlılığını koruyor. "Trabzon karşılaşması da normal bir lig mücadelesi" diyen İsmail Hoca, "Oyuncularımızı motive ediyoruz. İdmanlarda en iyi şekilde çalışıyoruz. Ancak özel bir çalışmamız yok" ifadesini kullandı. Ersun Yanal'la ilgili olarak, "Birlikte çalıştık, başarılı olduk. Şimdi ise rakibiz. Bunlar futbolun güzellikleri" yorumunu yapan Kartal, "Kadıköy'de kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Stadı dolduracak taraftarlarımıza 3 puan hediye etmek istiyoruz. Başka bir seçeneğimiz de olamaz zaten. İnşallah güzel bir hafta sonu olacak" ifadesinde bulundu.
Hiçbir endişemiz yok
Şampiyonluk hedefine doğru emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren İsmail Kartal, "Ancak başarının yolu önümüzdeki maça odaklanmaktan geçiyor. Şu anda önümüzde Trabzon maçı var ve bizim aklımızdaki tek düşünce de bu sınavdan başarıyla çıkmak. Başka hiçbir şeyle ilgilenmiyoruz" dedi. Kendisiyle ilgili eleştirilerin olumlu yöne çevrilmesine de değinen Kartal, "Bir şey iyiyse iyidir. Bu kadar basit. İyiyken kötü demek ne insanlığa ne de mesleki ahlaka yakışır" yorumunu yaptı. İsmail Hoca, takımdaki sakatlıklarla ilgili olarak ise, "Alper ve Gökhan yetişir, Hasan Ali de hazır olacak. Meireles'in durumuna bakacağız. Emre'nin oynaması ise zor görünüyor" değerlendirmesinde bulundu. Kartal, eksiklere rağmen bir endişelerinin olmadığını da sözlerine ekledi. nbsp;
Ziraat Türkiye Kupası'nda yedek ve genç ağırlıklı bir kadroyla mücadele ettiklerini söyleyen Teknik Direktör İsmail Kartal, "İlerleyen turlarda rakibe göre oyuncu tercihlerinde değişiklik yapabiliriz" şeklinde konuştu.


Trabzonspor maçı hazırlıkları start aldı
Şutörler bileniyor
Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı idmanla start verdi. Kupa mücadelesinde forma giyen oyuncuların yenileme çalışmasıyla yetindiği antrenmanda sarı-lacivertlilerin çok sayıda genç oyuncu da katılımıyla yarı sahada çift kale maçta ter döktü. İdman sonunda Caner, Diego, Meireles ve Egemen sahada kalarak şut çalışması yaptı. Sakatlıkları sona eren Gökhan, Meireles ve Hasan Ali takımla çalışırken, Emre ile Alper düz koşu ile günü noktaladı. nbsp;


Filozof Emre

Emre Belözoğlu dünkü idmanda koşu mesafesini uzatmak için sahaların yanındaki kros alanına giriş yapılan kapıları açtı. Kapılardan birisi sürekli kapanınca tecrübeli oyuncu 3 kez durarak kapıyı sabitlemeye çalıştı. Basın mensuplarının konuyla ilgili yorumu üzerine, kapıyı sabitlediği ipe çift düğüm attığını belirten Emre, "Bir kapı kapanmadan diğeri açılmaz" şeklinde ifade kullandı.


Kilidi Emenike açacak
İkinci yarıyla birlikte daha etkili bir performans sergilemeye başlayan Emmanuel Emenike, cumartesi günü yapılacak Trabzonspor karşılaşmasında patlama yapmaya hazırlanıyor. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın "Artık, daha coşkulu, daha arzulu" dediği Nijeryalı golcü, "Trabzonspor'a gol atarak Kadıköy'ü coşturmak istiyorum. Çalışmalarımın karşılığını alacağıma inanıyorum. Karabükspor karşılaşmasında üzerimdeki şanssızlığımı kırdım. Artık geleceğe dair daha olumlu bakıyorum" diye konuştu. Öte yandan Lokomotiv Moskova BaşkanıOlga Smorodskaya, Emenike'nin gündemlerine hiç gelmediğini vurguladı. Smorodskaya, "Emenike ile ilgilenmedik ve ilgilenmiyoruz da" şeklinde konuştu.
M.EMİN ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...