İsmail Kartal'ın Koç'tan ilk isteği: Arda'yı sakın bırakmayın

- Güncelleme:
İsmail Kartal'ın Koç'tan ilk isteği: Arda'yı sakın bırakmayın

SPOR Haberleri

Genç yıldızı adım adım F.Bahçe’ye kendisinin hazırlamaya başladığını söyleyen Kartal “O benim takımımın beyni olacak. Kalmasını çok isterim, takımı onun etrafında kuracağım” dedi.

Fenerbahçe’ye üçüncü defa teknik direktör olarak imza atan İsmail Kartal, hac dönüşü kolları sıvadı. Sarı lacivertli takıma bir yıllık imza atan Kartal, soluğu Samandıra’da aldı. Takımın durumuyla ilgili raporlar hazırlamaya başlayan tecrübeli teknik adamın başkan Ali Koç ile yaptığı toplantıda ilk isteği takımın genç yıldızı Arda Güler’in kalmaya ikna edilmesi oldu. Kartal, bundan önceki döneminde 15’er dakikalık sürelerle Arda’yı takımın sürekli oyuncusu olmak için kendisinin hazırlamaya başladığını hatırlattı. 

BEN DE GÖRÜŞECEĞİM

Arda Güler’in gidişinin hem Fenerbahçe hem de kendisi için iyi olmayacağını belirten İsmail Kartal “Arda benim takımımın beyni olacak. Kalmasını çok isterim takımı onun etrafında oluşturacağım. Ailesiyle ve Arda’yla ben de konuşacağım” ifadelerini kullandı. Kartal’ın yapılacak transferler için de liste hazırlamaya başladığı ve bir iki gün içinde yönetime sunacağı öğrenildi. Geçen sezonun gol kralı Valencia ile yollarını ayıran sarı lacivertliler kanat oyuncusu Ryan Kent’in yanı sıra Edin Dzeko’yu kadrosuna katmıştı.

SAMATTA DÖNÜYOR

Geçen sezon Belçika’nın Genk takımına kiralanan Mbwana Samatta, Fenerbahçe’ye dönmeye hazırlanıyor. Yönetimin yeniden kiralamayı düşündüğü Samatta, sosyal medya hesabından “Estağfirullah, benden nefret ediyorlar ama elhamdülillah ben iyiyim” mesajını paylaştı. 

İSMAİL KARTAL’A ALEX'TEN TEBRİK

Fenerbahçe’nin efsane oyuncularından Alex de Souza, İsmail Kartal’a destek verdi. Kulübün tecrübeli hocayla yeniden anlaşmaya vardığını açıklamasından sonra Alex “2023-34 sezonunda bol şans dilerim Hoca’m. Brezilya’dan sizi çokça destekliyorum” mesajını paylaştı. 

HOCANIN YILDIZI CRESPO

Fenerbahçe’de teknik direktörlüğe İsmail Kartal’ın getirilmesi üzerine takımın Portekizli oyuncusu Miguel Crespo’nun temsilcisi Domingos Lopez açıklamalarda bulundu. Sports Digitale’ye konuşan Lopez, “İsmail Kartal harika bir teknik direktör. Kartal, Crespo’yu takımında görmek isteyecektir. Miguel Crespo onun döneminde takımın kalbiydi” sözlerini sarf etti.

FENERBAHÇE RUSYA'YA GİDİYOR

Fenerbahçe, İsmail Kartal liderliğinde pazar günü toplanacak. 8 Temmuz’a kadar İstanbul’da çalışacak olan sarı lacivertliler daha sonra 9-15 Temmuz tarihleri arasında Rusya’nın St. Petersburg şehrinde Pari Premier Cup Turnuvasına katılacak. Fenerbahçe burada Zenit, Kızılyıldız ve Neftçi Bakü ile karşılaşacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...