İsmail Kartal'dan futbolculara fırça

İsmail Kartal'dan futbolculara fırça

SPOR Haberleri

İsmail Kartal: "Kötü oyun, mağlubiyet bunların hepsi futbolda var ama teslim olamazsınız. Adeta maçı bıraktınız" dedi.

Bu sezon alınan her kötü sonuçtan sonra takımının arkasında duran, puan kayıplarını genelde şanssızlığa bağlayan Teknik Direktör İsmail Kartal ilk kez Gençlerbirliği maçının ardından oyuncularına tepki gösterdi.Sarı-lacivertli ekibin hocası takımı ile yaptığı toplantıda mağlubiyet veya kötü futbola takılmadığını, canını asıl sıkan konunun yenilgiyi bu kadar kolay kabullenmeleri olduğunu söyledi.Sahada rakibine teslim olan, kazanmak için fazla çaba harcamayan bir Fenerbahçe'yi asla onaylayamayacağını belirten Kartal, ne taktik konulara girdi, ne de doksan dakikanın analizini yaptı.


Kabullenemedi
Sarı-lacivertli ekibin çalıştırıcısı, "Sahadaki görüntünüzü kesinlikle kabullenemiyorum. Kötü oyun, mağlubiyet bunların hepsi futbolda var ama teslim olamazsanız. Fenerbahçe takımı böyle yenilir mi? Adeta maçı bıraktınız. Tepki koyamadınız. Bir takım için en kötü durum bu. Ne sonuç, ne de oyun. En kötüsü kaybetmeyi kabullenmek ve kolayca teslim olmak. Bu halinize anlam veremedim" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...