İsmail Kartal'dan, Diego Ribas'a: Samba yapsana

İsmail Kartal'dan, Diego Ribas'a: Samba yapsana

SPOR Haberleri

Brezilyalı futbolcuyla özel olarak görüşen Kartal, "Dünyanın en yetenekli oyuncularından birisin. Bunları göster" dedi.

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği Diego Ribas'ın derbide forma giyip giymeyeceği merak edilirken Teknik Direktör İsmail Kartal, Brezilyalı oyuncuyla özel bir görüşme yaptı. Sarı-lacivertlilerin yeni Alex'i olması beklenen ancak forma giydiği 5 maçta hayal kırıklığının ötesine geçemeyen Diego'yla bir araya gelen Kartal, "Kimse senin futbol kaliteni tartışamaz. Dünyanın en yetenekli oyuncularından birisin. Ancak artık bunu sahaya yansıtmanın zamanı geldi. Galatasaray'la oynayacağımız maç şampiyonluk yolunda çok önemli bir sınav. Öyle olmasa bile Fenerbahçe için her Galatasaray derbisi çok özel anlamlar taşır. Bu mücadelede sergileyeceğin başarılı bir performansla tüm eleştirileri silip atabilirsin" dedi.
BANA GÜVEN HOCAM
İsmail Kartal, daha fazla sorumluluk almasını istediği Diego'ya, "Kendini daha fazla göster. Şut çekmekten çekinme. Topla istediğin serbestliğe sahipsin. Endişelerini bir kenara bırak ve sahada rahat ol" sözleriyle moral aşıladı. Kartal'ın bu samimi yaklaşımından etkilenen sambacıdan cevap gecikmedi. U21 takımıyla oynanan maçta takımını bir maestro edasında yöneten Diego, attığı 2 golün yanı sıra bir de asist yaparak galibiyetin mimarı oldu. Brezilyalı yıldızın İsmail Kartal'a, "Birçok farklı ligde oynadım. Ama Türkiye çok farklı. Oyun anlayışına adapte olmakta zorlandığımı kabul ediyorum. Fakat ortada aşamayacağım büyüklükte bir sorun yok. Galatasaray karşısında bana güvenebilirsiniz" diyerek söz verdiği öğrenildi. gt; M.Emin ULUÇ nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...